Acum este Lun Sep 06, 2010 3:07 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: guppy
MesajScris: Dum Mai 04, 2008 9:16 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

care sunt conditile indeale pt inmultire>?

Sus
 Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail  

Subiectul mesajului: Re: guppy
MesajScris: Lun Mai 05, 2008 8:40 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Locaţie: Dej
:D Sa fie o pereche. :lol: Glumeam, eu unul am pH de 6,5; 25C si lunar am parte de pui, dar guppy nu am auzit sa aiba vreo pretentie.

Sus

MesajScris: Lun Mai 12, 2008 9:17 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Locaţie: Targoviste
chiar e nevoie de doar o pereche. sunt fenomenal de adaptabili la orice conditii astia

Sus

MesajScris: Mar Mai 20, 2008 9:42 am 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Stiti cum e mie mi-a murit o femela inainte cu cateva zile:( sa faca pui,acuma astept ca urmeaza o alta sa faca:) o sa postez poza cu puii!(in cazul in care am succes)

Sus

MesajScris: Mar Mai 20, 2008 10:57 am 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

am promis mainainte am vazut ceva mic ca inoata in acvariu la mine de ci am iara pui la guppy al 2 rand:D

Sus

MesajScris: Lun Feb 01, 2010 4:36 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

ma puteti ajuta si pe mine va rog ????

sunt interesat cam ce specii as mai putea adauga cu guppy ( sa se intelega intre ei ) . Mar interesa daca guppy se inteleg cu neonii ... sunt incepator si am inteles ca cel mai bine ar fi sa incep cu guppy deoarece nu sunt pretentiosi , dar nu as fi prea incantat sa cresc doar guppy in avariul meu .
Daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi va rog nu ezitati
PS. acvariul este de 50 de litri .

Sus

MesajScris: Mie Feb 03, 2010 1:52 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Locaţie: Oradea
Cataline eu zic ca poti sa incepi cu aproape orice specie de pesti, dar sa eviti pestii scumpi si pretentiosi gen discusii. In rest poti sa tii xipho, neoni, zebre, tetrazone, sanitari, colisa sau chiar scalari. Bineinteles ca nu toti in acelasi timp intr-un borcan de 20l, dar poti sa combini linistit guppy, daca tot vrei sa incepi cu ei, cu niste neoni, xipho si niste zebre. Eu as vedea sincer si o pereche de colisa pentru putina culoare.

PS. Cand am scris acest mesaj am considerat ca in momentul in care schimbi apa in acvariu nu il golesti 100% si tii pesti in lighean pana cureti cu niste solutie de geamuri peretii acvariului.

Sus

MesajScris: Mie Feb 03, 2010 2:40 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

imi place combinatia cu guppy , zebre , neoni , xipho . Dar nu am inteles treaba cu perechea de colisa , as putea sa pun perechea de colisa cu speciile enumerate mai sus ? si inca ceva am auzit ca intr-un acvariu nu trebuie sa lipseasca un sanitar sau mai multi ( in functie de capacitatea acvariului ) este adevarat ? multumesc .

Sus

MesajScris: Mie Feb 03, 2010 3:39 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Locaţie: Oradea
Intradevar sunt foarte folositori nu pentru ca mananca rahat cum credeam noi cand eram mici ci pentru ca mananca mancarea ramasa de la ceilalti pesti si care ajunge pe fundul acvariului. Daca nu ai sanitari, acea mancare sta acolo si prin descompunere altereaza parametri apei. Am uitat sa iti recomand si niste sanitari. Colisa lalia imi plac mie foarte mult. Este o chestie de gust, eu am dat doar un exemplu.

Sus

MesajScris: Joi Feb 04, 2010 10:48 am 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

OK ... am inteles dar intrebarea mea era daca perechea de colisa se va intelege cu Guppy , Neonii , Zebrele si Xiphorii ? si daca ai putea te rog .... sa-mi zici si mie asa cu aproximatie cam cati neoni , guppy si toti ceilalti ar trebui sa pun , nu vreau sa-mi suprapopulez acvariul asa ca mai bn intreb si io pe cine cunoaste :guradeaur:
PS: acvariu de 50 de litri.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2