Jump to content

LeeView

Member Since 26 Feb 2018
Offline Last Active Jul 16 2018 12:40 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Incarcare cu co2 in Cluj!

20 May 2018 - 09:04 AM


Imediat după facultatea de mecanică faci dreapta și e la ultima poartă pe dreapta. O să vezi plin de butelii prin curte.
Îmi pare rău că nu am verificat topicul vineri, înainte de a merge pe B-dul Muncii să încarc “buteliuța” mea de 0,5kg. Acolo nu mai încarcă de la începutul anului. Am încercat la LINDE și m-au servit deși în mod normal nu încarcă butelii atât de mici. Singura problemă a fost că tipul de acolo nu a vrut să-mi ia bani pentru atâtica CO2 iar la ieșire agentul de pază de la barieră m-a întrebat de factură sau de aviz. M-am întors la casierie insistând să plătesc pentru a nu avea probleme nici eu, nici angajații de acolo. Mi s-a spus să informez la ieșire că mi-au verificat doar robinetul. Totul OK dar mi-am propus să caut și alte firme pentru viitor, nu de alta dar nu aș vrea ca tot la două-trei luni să fiu în situația asta. M-am întors prin CUG de pe Muncii spre Plevnei și am găsit, cu totul întâmplator, firma MW GAZE, pe partea stângă, înainte de calea ferată. Încarcă în Baia Mare și durează vreo două săptămâni până se întorc buteliile, așa că fără utilitate. Mergând înainte, chiar aproape de ieșirea în Plevnei am găsit firma SIAD pe partea dreaptă. Aici încarcă CO2 dar nu în butelii așa mici ca a mea. CONCLUZIE: În viitor voi încerca și la RIVER TRADE sau îmi voi schimba butelia. 😁

In Topic: Incarcare cu co2 in Cluj!

01 March 2018 - 11:47 PM

Mulțumesc. O sa trec pe acolo sa verific.

In Topic: Incarcare cu co2 in Cluj!

26 February 2018 - 03:03 PM

Am o butelie de 0,5l de la JBL. E nouă dar fiind mică aș vrea să fiu pregătit pentru atunci când se va descărca. Mă puteți informa cu privire la locațiile în care o voi putea încarca?
Am sunat la “Safirul” și mi-au spus că nu mai încarcă nimeni în Cluj.
Mulțumesc.