Decoruri/Idei/Biotopuri.
Dragi iubitori de ciclide africane, lacurile Malawi/Tanganyika sunt vaste ca intindere. Dupa ce vizionam mai multe documentare putem observa ca sunt locuri cu nisip , cu pietre ascutite, cu pietre rotunde, cu plante, cu plante moarte, lista continua cu multe tipuri pe care noi le putem transpune intr-un acvariu.
DOCUMENTARELE (vizionati de la cap la coada pentru a vedea mediul lor natural)
Voi incepe cu cateva exemple agreate de mine personal si doresc ca fiecare sa posteze un filmulet cu ce acvariu le-a placut si eventual un motiv.
Astfel cand un nou user decide sa faca un acvariu va avea o optiune care sa se potriveasca si pentru el.
Malawi 4
Malawi 5
Malawi 6
Malawi 7
Acvariu Meu
Vreau acvariu cu ciclide africane. Cum trebuie sa il amenajez ?
Started by Vido, Jul 13 2011 09:58 PM
1 reply to this topic
Posted 13 July 2011 - 10:20 PM
uouuu....deci cat de tari pot fi documentarele astea....sincer...recunosc ca nu le-am vazut pana acum...dar primul chiar m-a impresionat...
vorba ta...trebe privite cu atentie si cap-coada...deci clar..ma uit la toate...
mersi
dupa cum sti..am avut si eu pt o perioada scurta de timp cichlide tanganikane iar cu ocazia asta am sa pun o poza si 2 filmulete cu ce am avut:

Uploaded with ImageShack.us
si 2 filmulete:
mi-au placut chiar foarte mult..mai ales calvusii...erau super dar din pacate tot la plante imi era gandul...asta e...oricum acvariile cu cichlide au farmecul lor aparte...si anume pestii care au un comportament extraordinar fata de pestii care exista intr-un acvariu plantat.
vorba ta...trebe privite cu atentie si cap-coada...deci clar..ma uit la toate...
mersi
dupa cum sti..am avut si eu pt o perioada scurta de timp cichlide tanganikane iar cu ocazia asta am sa pun o poza si 2 filmulete cu ce am avut:

Uploaded with ImageShack.us
si 2 filmulete:
mi-au placut chiar foarte mult..mai ales calvusii...erau super dar din pacate tot la plante imi era gandul...asta e...oricum acvariile cu cichlide au farmecul lor aparte...si anume pestii care au un comportament extraordinar fata de pestii care exista intr-un acvariu plantat.
Cine merge incet,merge sanatos...cine merge sanatos,merge departe!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users