Salut
Started by Alex G., Jul 01 2011 05:11 PM
13 replies to this topic
Posted 01 July 2011 - 05:11 PM
Numele meu este Alexandru,sunt din Cluj-Napoca si detin un Juwel Rio180 plantat,1w/L + reflectoare,co2 butelie,alge
Posted 01 July 2011 - 06:31 PM
salut alex....hai sa vedem algele alea nu te rusina....ca am avut si noi destule la viata noastra...
deci asteptam o poza cu bazinul...
deci asteptam o poza cu bazinul...
Cine merge incet,merge sanatos...cine merge sanatos,merge departe!
Posted 02 July 2011 - 06:07 PM
Salut Alex, hai cu pozele
)
Crede in sansa ta! Fii optimist si nu uita ca timpul le va rezolva pe toate!
Posted 14 December 2011 - 11:12 PM
Salut si bine ai venit pe Aquascaping.ro!
Arata foarte bine acvariul dar totusi parca ar mai merge un pic lucrat la Staurogyne si din ce vad din poza parca bila din partea dreapta este in plus.
Sper sa nu te superi ca am facut mici modificari la poza incat sa iti faci o idee.
Arata foarte bine acvariul dar totusi parca ar mai merge un pic lucrat la Staurogyne si din ce vad din poza parca bila din partea dreapta este in plus.
Sper sa nu te superi ca am facut mici modificari la poza incat sa iti faci o idee.
Posted 23 December 2011 - 10:11 AM
super frumos,bazinul asta-mi place la nebunie,si ce-mi place cel mai mult e verdele si ca nu ai o gramada de specii de plante pe acolo
Posted 23 December 2011 - 11:37 AM
Staurogyne Pyu-le, iti vine sa crezi? Mie nu mi-a venit, foarte tare ideea, felicitari Alex. Sa vezi cum perleaza(watch the video) la niste valori ale apei pe care multi le considera aproape de 0! Deci pana la urma e cu mult mai multe taisuri ideea fertilizarii! Acest bazin m-a convins!
Posted 23 December 2011 - 12:00 PM
Acuma am dat un google search pentru "Staurogyne" 
Oricum, foarte frumoase tufele.
Oricum, foarte frumoase tufele.
.......
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users