Jump to content

transport creveti

• You cannot reply to this topic
3 replies to this topic
  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 25 February 2010 - 06:10 PM

salutare! stie cineva cum se transporta crevetii? ma refer la recipiente,variatii de temperatura,reducerea stresului (cu/fara moss in recipient, intuneric/lumina).M-ar interesa si daca pot ajunge in siguranta prin posta. in ambele cazuri e vorba de distante mari,de ordinul a 400-500km.
MELCI, SCOICI, RACI, CRACI !...

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 25 February 2010 - 09:42 PM

Pentru transportul vietatilor eu intotdeauna am preferat un recipient solid cum ar fi flacoanele. Neaparat trebuie introduse si plante in recipientul in care sunt transportati pentru a avea de ce se agata cand sunt transportati, iar acestea reprezinta totodata o sursa de hrana. Intr-adevar muschiul sau egeria ar fi cele mai ok plante pt transport.

Ce ti-as recomanda eu este sa apelezi totusi la serviciile unei firme de curierat, chiar daca in ultimul an cei de la posta prin achizitiile facute au reusit sa reduca timpii de transport chiar si la 2 zile.

• Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • LocationTulcea

Posted 16 April 2010 - 07:08 PM

Intervin si eu cu o sugestie pt. ca am lucrat la multe firme de curierat ...ei pun timpul transportului 48 de ore . Asta inseamna 2 zile . Prin posta daca nu e zapada pe drum e la fel ...deci ? CONCLUZIE : pe vreme buna si posta vine la fel , pe vreme rea nu stiu daca pe postasi ii hamaleste cineva cu faze de genu "Alo hai ca e 3 dim pleaca spre Bucuresti sa te intalnesti cu masina". Asa ca daca e cald trimiteti cu posta ca ajung cu restanta de 2-3 ore "daca postasul e lenes" .

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 16 April 2010 - 07:43 PM

ms de sfat ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users