Jump to content

o zona noua,poate?...

2 replies to this topic
  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 18 February 2010 - 07:15 PM

salutare Cristian. am vazut ca bucurestiul si iasiul sunt zone moarte(rusinica!). tot ardealul e fruntcea :D . nu s-ar putea deschide sectiuni pe forum si pentru alte orase mari din ardeal? intreb si eu ca targ-muresean :D stiu ca suntem putini aquascaperi,dar poate prind si altii curaj si incep sa scrie pe forum.macar la 'schimburi,vanzari,donatii sau cumparari'.ca ne-am saturat de tranzactii prin posta romana care n-au finalitate in 70 la suta din cazuri :D
MELCI, SCOICI, RACI, CRACI !...

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 18 February 2010 - 08:09 PM

Bineinteles domnu'... mi se pare ca au aparut deja cativa membrii din targu mures pe forum. Se poate face sectiunea respectiva cu rugamintea ca pe viitor sa aduci si alti 'consateni' de-ai tai pe forum. Daca doresti te voi putea face moderator pe zona respectiva.

• Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 19 February 2010 - 06:58 PM

salutare! merci pentru raspunsul pozitiv in primul rand. In al doilea rand, eu m-am mutat doar de 2 ani in Targu Mures, dar promit sa aduc utilizatori pe masura ce voi lua contact cu ei. poate vom pune la cale o intalnire prin intermediul forumului. de asemenea, voi incerca sa fac trimitere la site de cate ori am ocazia. multumesc inca o data!
MELCI, SCOICI, RACI, CRACI !...

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users