Buna am o problema cu apa si nu stiu cum sa o rezolv. Am vorbit telefonic zilele trecute cu domnul Savu si el mi-a recomandat sa postez pe forum problema legata de apa si acum sa trec la subiect . la suprafata apei se formeaza o pojghita de culoare alboaie dupa 2 zile de la schimbul apei Ieri am mai postat un mesaj legat de aceasi problema in prezentarea mea insa nu am primit raspuns numarul vizitatorilor pe forum a fost egal cu zero ?
probleme cu apa
Started by adryan112, Feb 14 2010 11:15 AM
4 replies to this topic
Posted 14 February 2010 - 03:22 PM
Pozitioneaza returul filtrului incat sa bata in lungul suprafetei apei si sa produca valurele mici.
Un exemplu: vezi in filmulet de pe la secunda 10 in coltul stanga sus cum bate jetul de la filtru si cat de mult se misca apa si sigur dupa mai putin de 24 ore nu o sa mai aceasta problema.
Un exemplu: vezi in filmulet de pe la secunda 10 in coltul stanga sus cum bate jetul de la filtru si cat de mult se misca apa si sigur dupa mai putin de 24 ore nu o sa mai aceasta problema.
Posted 14 February 2010 - 04:23 PM
returul de la filtru este in asa fel pozitionat ,la aproximativ 2 cm de suprafata apei cu jetul orientat tangential pe suprafata apei iar acea picla nu este prazenta doar in jurul jetului 20-30cm ,in rest problema este aceasi
Posted 14 February 2010 - 08:00 PM
Incearca sa fie unghiul dintre suprafata apei si directia jetului cat mai mic, adica distanta dintre iesirea returului si suprafata apei sa fie cat mai mica. Am avut si eu probleme de acest gen si prin simpla repozitionare astfel incat apa sa bata in lungul suprafetei apei respectiv teava returului este paralela si la nivel cu luciul apei.
Posted 16 April 2010 - 07:17 PM
Mai citesti sau nu topicu asta hai sa-ti zic : NU mai pune multa mancare , si cumpara o submersibila daca nu ai ( de gen Fan sau etc. ) aceasta si montata pe fund va rezolva problema . Daca ai bazin mic si folosesti "bolborositor" ridical mai sus .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users