Jump to content

Concurs Amazon Expo

2 replies to this topic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 06 September 2009 - 02:54 PM

Am primit pe mailul meu in urma cu ceva vreme un mail de la patronul celor mai importante petshopuri din Satu Mare. Din pacate acesta a fost primit la Spam si din cauza aceasta a fost gasit cu intarziere.

Am sa atasez mailul primit pentru a va putea da seama in mare despre ce este vorba.

Informatiile sunt destul de putine... adica stiu doar ca se va desfasura pe parcursul a 5 zile din care prima zi este deschisa doar participantilor care au timp o zi sa amenajeze acvariul. Taxa de inscriere 100 lei. Mai stim si ca va fi televizat. Daca luam in considerare taxa destul de mare pentru inscriere probabil ca materiile prime vor fi puse la dispozitie de organizatori, dar totusi este mai bine sa dati un telefon daca sunteti interesati:

CONCURS DE ACVARISTICA AMAZON-EXPO EDITIA I
SATU-MARE

Program:

07.OCTOMBRIE 2009 AMENAJAREA ACVARIILOR
8,9,10,11 OCTOMBRIE DESCHIS PUBLICULUI

CASTIGATORII VOR FI DESEMNATI IN URMA VOTURILOR.
TAXA DE PARTICIPARE ESTE DE NUMAI 100 DE LEI /5 ZILE.

CONCURSUL VA FI TELEVIZAT ,VOR APAREA IN ZIARE,LOCUL CONCURSULUI L-AM ALES IN PLIN CENTRU ,UN LOC FOARTE FRUMOS.
ACESTA ESTE SI UN PRILEJ DE INTALNIRE AL ACVARISTILOR ,PENTRU A NE CUNOASTE MAI BINE,PENTRU SCHIMBURI DE IDEI ,PENTRU A NE IMPARTASI EXPERIENTELE IN MATERIE DE ACVARISTICA.
ESTE SI UN PRILEJ BUN DE PROMOVARE.
INSCRIERILE SE FAC LA MINE IN BAZA LOCURILOR DISPONIBILE .
RAMONA MARKA .TELEFON : 0744885350.

• Members
  • PipPip
  • 252 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 09 September 2009 - 10:53 AM

Buna initiativa, dar am ceva de comentat :actup: : e destul de dificil de mutat/amenajat un acvariu, plus ca daca il mai si transporti din alta localitate greutatile (inclusiv cele financiare) se inmultesc exponential; eu n-as fi cerut bani de la participanti - indiferent de premii.
Posted Image

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 11 September 2009 - 12:53 PM

intr-adevar esta cam greu de participat... eu am crezut ca este altfel si asa era ceva foarte fain. Organizatorul sa puna 10-15 acvarii de dimensiuni identice si toate materialele necesare realizarii acvariului (pietre, substrat, plante) la dispozitia competitorilor. Era mai ok asa chiar daca se luau bani de la premii.

Oricum ideea este binevenita.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users