Prima depunere la beta
Started by jiorely, Feb 04 2009 02:27 PM
5 replies to this topic
Posted 04 February 2009 - 02:27 PM
Sunt niste pui de beta de aproximativ 3 luni. Masculul a construit cuibul, femela i-a cedat dar din pacate saracutul de el
nu stie sa o imbratiseze cum trebuie asa ca toate icrele sunt pe fundul vasului si banuiesc ca nefecundate. Sunt curios daca va iesi ceva si daca a doua oara va stii ce sa faca. Voi ati patit asa ceva?
Posted 04 February 2009 - 03:12 PM
din cunostintele mele teoretice pot sa iti zic ca masculul ar trebui sa ridice icrele in cuib rand pe rand. Faptul ca ajung la fund nu cred ca ar fi problema principala ci faptul ca nu le urca masculul in cuib.
Posted 04 February 2009 - 04:49 PM
S-a incheiat depunerea. Din pacate trebuie sa asteptam sa mai crestem; am scos femela; iar masculul nu isi are grija de cuib.
Apropo, a cules icre de pe fundul acvariului dar zau nu stiu ce a facut cu ele caci in cuib nu vad nimic, mai sunt multe icre pe fund. Oricum va mai ramane cateva zile acolo, masculul, si apoi vom mai vedea.
Sper ca urmatoarea depunere sa fie mai reusita.
Apropo, a cules icre de pe fundul acvariului dar zau nu stiu ce a facut cu ele caci in cuib nu vad nimic, mai sunt multe icre pe fund. Oricum va mai ramane cateva zile acolo, masculul, si apoi vom mai vedea.
Sper ca urmatoarea depunere sa fie mai reusita.
Posted 04 February 2009 - 06:34 PM
de obicei la prima depunere nu prea iese mare lucru... nu fi dezamagit. treptat o sa inveti miscarile si o sa ai o rata de succes tot mai ridicata. eu nu m-am bagat pe inmultit pesti pentru ca nu am atata rabdare sa bibilesc pe niste pui de 1 mm.
Posted 05 February 2009 - 07:52 AM
Mersi de incurajari. Acesti pui sunt din propria pepiniera
. Oricum e mai bine decat cu taticutul lor, cu el a fost mai greu deoarece pana la o depunere reusita a omorat trei femele.
Posted 06 February 2009 - 11:03 PM
jiorely said:
Acesti pui sunt din propria pepiniera.
jiorely said:
Oricum e mai bine decat cu taticutul lor, cu el a fost mai greu deoarece pana la o depunere reusita a omorat trei femele.
Oricum, bafta cu incercarile tale. E o mare satisfactie sa reusesti sa duci niste pestisori de la stadiul de icra pana la cel de reproducator.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users