Nu stiu daca sunt la sectiunea care trebuie dar asta nu ma retine sa postez intrebarea.
Aseara am observat ca una dintre femele o zapaceste de cap pe unul dintre masculii de apistogramma care ii detin. i-am urmarit mai bine de jumatate de ceas , timp in care deja masculul tot tremura si statea la gaurica nucii de cocos in care femela incerca sa-l ademeneasca. Si ca si barbatii in calduri, saracul nu-si dadea seama ca daca ocoleste nuca, poiate intra pe usa principala in loc sa incerce sa intre pe geamul mic de la baie; dar nah, pin ala urma a reusit sa intre si pe acolo.
Ce au facut ce nau facut nu-mi dau seama ca nam mai avut acces sa vad in interiorul nucii dar azi de dimineata la ora mesei am observat ca femela se hranea foarte agitata si in graba si tot revenea in interiorul nucii de cocos.
presupun si sper sa nu gresesc ca au depus .... :bounce yuppppiiii pentru mine.....
necazul e ca sunt in bazin comuitar si nu vor rezista.....
ce as putea face in acest caz? mai pot muta nuca in alt bazin?
sa mut si femela cu ei? sa mut si masculul?
in caz ca iam pierdut .... ok, ma voi resemna nici o problema. cat de des depun apistogrammele? cand sa-i separ sa fie pregatiti pentru urmatoarea depunere? ....
ce alte sfaturi mi-ati da i legatura cu ei?
multumesc anticipat
apistogramm cacatuoides .... depunere ...
Started by szabolcs, Jan 16 2009 08:26 AM
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users