care este cea mai mica (la inaltime) din Eleocharis ?
din ce am gasit la "producatori", este asa:
Eleocharis Parvula (mini) Height: 3 - 4 cm
Eleocharis acicularis mini Height - 3 - 6 cm
Eleocharis parvula mini pusilla 2-6 cm
eu am in acvariu Eleocharis parvula mini pusilla, a crescut ca nebuna, mi-a invadat acvariul,
unele fire au si 10 cm

cea mai mica Eleocharis ?
Started by Leon, Apr 13 2017 08:12 PM
2 replies to this topic
Posted 13 April 2017 - 08:12 PM
Proiect de viitor: acvariu 300l plantat, substrat Volcanit, filtrare JBL e901 + filtru substrat, lumina 4x54W sau LED
Posted 22 April 2017 - 03:36 PM
acum, la acest raspuns, imi dau seama ca ai dreptate si am inteles de de-mi arata asa Eleocharis parvula mini pusilla ...
adica ramane mica de 2-3 cm pana se indeasa, dar apoi firele se lupta sa ajunga la lumina iar unele se mai inalta ....
se vede ce mici sunt cele din fata la HC cuba (care are cam 5-6 cm grosime),
iar unele fire care au ajuns prin gazonul de HC cuba s-au inaltat mai mult, avand acum aproape 10cm ....
iar tufa din stanga de Eleocharis parvula mini pusilla care e deasa, s-a inaltat ceva mai mult
adica ramane mica de 2-3 cm pana se indeasa, dar apoi firele se lupta sa ajunga la lumina iar unele se mai inalta ....
se vede ce mici sunt cele din fata la HC cuba (care are cam 5-6 cm grosime),
iar unele fire care au ajuns prin gazonul de HC cuba s-au inaltat mai mult, avand acum aproape 10cm ....
iar tufa din stanga de Eleocharis parvula mini pusilla care e deasa, s-a inaltat ceva mai mult

Proiect de viitor: acvariu 300l plantat, substrat Volcanit, filtrare JBL e901 + filtru substrat, lumina 4x54W sau LED
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users