Jump to content

Crevetii impreuna cu...

• You cannot reply to this topic
22 replies to this topic
  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • LocationTimisoara

Posted 07 December 2011 - 02:30 AM

Creveti + Neoni
Posted Image
Nici o problema

Creveti + ramirezi
Posted Image
Totusi, dupa cum se vede crevetii maturi le cam stau in gat, asa ca in general ramirezii ii ignora. Puii insa sunt o delicatesa si sunt vanati cu insistenta.

Creveti + Hemmigramus Rhodostomus. Dupa cum s-a spus, Rummy Nose se cam dau la puii de creveti.
Creveti + Ancistrus = Nici o problema
Creveti + Corydoras = Nici o problema

Daca vorbim de Red Cherry, acestia merg si cu unii "pradatori", doearece in conditii bune sunt foarte prolifici. Asadar, daca au conditii bune de inmultire, populatia initiala de creveti e foarte mare si acestia au unde sa se ascunda, se lasa cu victime, dar per ansamblu e ok. Spre exemplu in 200L o pereche de ramirezi + 12 Rhodostomus + zeci de creveti = echilibru (inainte crevetii se inmulteau exagerat de mult). Cand acvariul e tuns populatia de creveti cam scade. Cand e bine plantat, creste.

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 07 April 2012 - 08:32 PM

Pe vremuri cand nu am avut un acvariu dedicat crevetilor, am avut neoni,razbora,razbora galaxy,coridoras,ancistrus,guppy fara incidente sau inmultit cu zecile, dar parerea mea este ca cel mai buna solutie este sa fie dedicat un acvariu doar crevetiilor.

• Members
  • PipPip
  • 179 posts
  • LocationSimleul Silvaniei(salaj)

Posted 07 April 2012 - 08:39 PM

am avut si eu creveti cu aymonieri,molly,guppy,platty,xypho nu chiar maturi,corry si n-am avut pierderi in randul crevetilor,in schimb nici pui n-am vazut pana nu s-a indesat putin moss-ul si a mai scapat cate un pui
microrasbora galaxy mai mananca din cand in cand cate un pui,doar daca acesta inoata repede,speriat, si il confunda cu hrana vie

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users