Jump to content

Ce articole ati dori sa mai cititi pe forum?

3 replies to this topic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 02 November 2008 - 05:43 PM

As vrea sa va intreb ce articole ati dori sa mai cititi pe forum? puteti sa imi dati chiar specii de pesti sau puteti sa imi dati o sugestie generala (ex. scrie mai multe despre marine).

• Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 13 March 2010 - 10:58 AM

Salut!
Pai pe mine m-ar interesa,sa primesc mai multe informa?i despre Cichlidae Americane,as vrea sa fac schimb de experien?? cu alte persoane care cresc acesti pesti.Si orice subiect despre acvaristica,vreau sa aflu cat mai multe.Multumesc

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Locationtargu mures

Posted 05 July 2011 - 12:21 PM

salut florin chiar ar fii bine daca ar intra mai multi ciclidari pe forum, sunt cam putini detinatori de ciclide prin romania si de acea se obtin cam greu si sunt si scumpi .
Eu am un acvariu de 240 litri, decor 3d ,nisip alb fin, pietre ca decor, pesti cam 10 acei ngara,6 zebra ob, Astatotilapia latifasciata pui deocamdata 1- 1,5cm , 2 caerules mari , 2 pseudotropheus ,filtrare 1 bucata tetra x700 si 1 intern cu debit de 1400 L/ora si o pompa de apa care misca suprafata , creaza valuri

• Members
  • PipPip
  • 480 posts
  • LocationZalau

Posted 06 July 2011 - 07:43 AM

Din moment ce am tot incercat pe site-uri X,y,Z straine sau nu sa ma documentez despre stilul Nature, as sugera sa se bage un articol Despre Nature Aquariums, deoarece informatiile nu le-am gasit pe toate intr-un loc, iar sa pui cap la cap zeci de articole de pe x,y,z site-uri in x,y,z limbi este foarte confuz.

Poate sunt si alti oameni care vor sa isi faca un Nature aquarium. Ar fi frumos inclusiv cu poze cu anumite zone (ca la biotope aquarium) pentru inspiratie.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users