Am downladat pe comp tot continutul siteului si scanat si cu NOD32, dar si cu Webroot Spysweeper, un program pentru spyware si niciunul nu a gasit ceva contaminat. Cei de la hosting au scanat si ei siteul si tot nu au gasit nimic. Am citit putin pe internet si se pare ca Kaspersky vede "redirectingul" ca si un posibil tojan. Eu am folosit redirectul pt ca prima data forumul era pe domeniu.ro/forum, iar acum este pe forum.domeniu.ro. Pentru a redirectiona userii care aveau vechiul link si il foloseau pe acela am folosit redirectul.
Eventual daca poti sa imi trimiti ceva mai detaliat despre acest virus (ma refer la ce iti arata Kaspersky) nu doar la acea atentionare cand incerci sa intri pe site.
Template website
Started by LooSeR, Sep 17 2008 09:16 PM
25 replies to this topic
Posted 19 March 2010 - 10:23 PM
Am intrat si la detalii report, dar nu imi arata mai multe decat din ce ai vazut in acel print. Ce pot sa-ti spun este ca acest virus a mai fost intalnit si pe alte site'uri, un prieten recent l-a depistat pe compul lui accesand un site oarecare...si el tot kaspersky are, sa fie oare o chestie tipica acestui ativirus ?! nu-mi dau seama...dar si pe messenger nu pot trimite un fisier daca am kaspersky on
el este de fapt nu doar antivirus ci si internet security, probabil de aici si aceste limitari...
Posted 13 July 2011 - 09:59 AM
Salutare. Desi sunt nou pe forum, as avea totusi o sugestie: am observat ca in unele articole (de ex. asta: http://aquascaping.r...-apa-dulce/alge) pozele sunt preluate de pe alte site-uri. Un site care se respecta foloseste ori materiale proprii (poze donate de utilizatorii site-ului) ori daca preia materiale de la altii mentioneaza sursa acestora. Ca sa nu considerati ca sunt doar un critic fara substanta, ma ofer sa va furnizez niste fotografii cu alge din acvariul propriu (ma lupt de ceva vreme cu cladophora) si i-as invita si pe ceilalti colegi sa contribuie si ei.
Posted 13 July 2011 - 10:45 PM
andrei...aici ai perfecta dreptate....iar treaba de care ai zis tu ,o pasarica (administratorul) mi-a soptit ca asta are de gand sa faca cat de repede...sa culeaga poze cu plante...alge...etc din acvariile membrilor forumului (asta daca ei o sa fie de acord) si sa fie ele postate ca exemplu bun sau rau la diferite sectiuni ala forumului...si prin chestia asta forumul o sa devina unic ca si prezentare a unor pictograme sau filmari.
ai punctat ceva foarte bun...si din asta ne dam seama ca unii chiar vor sa faca ceva din acvaristica...chiar pun suflet la un acvariu....succes
ai punctat ceva foarte bun...si din asta ne dam seama ca unii chiar vor sa faca ceva din acvaristica...chiar pun suflet la un acvariu....succes
Cine merge incet,merge sanatos...cine merge sanatos,merge departe!
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users