Ma gandesc ca unii dintre voi va intrebati ce ii cu numele categoriilor traduse in doua limbi, respectiv, engleza si romana. Ei bine am reusit sa vorbesc cu cativa acvaristi de prin alte tari si mi-au promis ca isi vor prezenta acvariile pe acest forum. Sa speram ca se vor tine de cuvant... Nu sunt acvaristi de renume mondial, dar au niste acvarii tare frumoase, reusite... mai multe veti vedea si afla in viitorul apropiat.
Traducerea categoriilor in doua limbi
Started by Lacoste, Jun 23 2008 10:23 AM
3 replies to this topic
Posted 06 July 2008 - 10:34 AM
In cursul acestui week-end s-au inregistrat pe forum doi dintre acvaristii pe care doream sa ii aduc pe forum. Tot in cursul acestui week-end ar trebui sa isi posteze pe forum si acvariile... Credeti-ma ca o sa va placa ce o sa vedeti.
Posted 10 August 2008 - 08:24 AM
abea astept, nu mai stiu unde era cererea ta de a traduce articole, o mana de ajutor iti pot oferi, vb daca esti deacord mai pe larg
Posted 10 August 2008 - 12:02 PM
la sectiunea aquascaping/aquascaping este cererea mea de ajutor pentru a putea traduce o revista de aquascaping. Acvaristii straini si-au prezentat din acvariile lor pe forum tot la sectiunea aquascaping/aquascaping showcase.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users