Jump to content

Identificarea bolilor dupa imagini.

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 01 June 2008 - 02:30 PM

Pentru a putea mai usor descoperi ce boala au pestii, puteti apela la urmatorul link unde sunt insiruite mai multe imagini cu denumirea bolilor:

http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perp ... alleryId=2

• Members
  • Pip
  • 42 posts

Posted 03 June 2008 - 06:43 PM

E foarte de folos site-ul asta gasesti aproape ori ce boala ff dotat mii de multumiri pt el

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 03 June 2008 - 06:56 PM

cu cea mai mare placere

• Members
  • 2 posts
  • Locationsibiu

Posted 27 September 2011 - 02:41 PM

Sau aici: http://www.sera.de/f...enfische_US.pdf

• Members
  • 2 posts
  • LocationBucuresti

Posted 13 April 2012 - 11:15 AM

Salut! Si eu am o intrebare vis a vis de o boala care nu se manifesta prin semne vizibile de boala decat foarte tarziu. Adica pestii incep sa pluteasca in deriva pe parca nu mai stiu sa inoate, extrem de apatici si dupa o zi de suferinta mor. Mi se mai pareca prezinta si niste smne de decolorare, dar s-ar putea sa mi se para doar.Ce poate fi? Am tot citi si nu pare sa respecte niciuna dintre simptome descrise pe forumuri. Acum am un scalar in suferinta:-( Ma puteti ajuta cu idei? Mentionez ca sunt incepatoare in ale acvaristicii. Multumesc.

Administrator

• Administrators
  • 2,434 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 13 April 2012 - 11:26 AM

Probabil ca este vorba de Myxobollus cerebralis. In acest caz, nu se mai poate face nimic. Este o boala care nu poate fi tratata. Au existat incercari cu tot felul de medicamente, dar rezultatele au fost modeste. In cazul in care vor muri toti pestii, iti recomand sa dezinfectezi tot si sa o iei de la inceput. Cumpara pesti din surse de incredere. Nu ii hrani cu tubifex.

• Members
  • 2 posts
  • LocationBucuresti

Posted 23 April 2012 - 01:23 PM

Multumesc pentru raspuns, insa nu cred ca e cazul. Am citit pe net despre manifestari si in observ ca aceasta parazit cauzeaza deformari ale scheletului si nu, nu e cazul. Altceva trebuie sa fie dar nu stiu cum sa fac sa-mi dau seama despre ce e vorba. Cum ar trebui sa procedez, cam care sunt pasii in detectarea unei boli si identificarea ei? Multumesc.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users