cu ce pesti pot pune crevetii intrun acvariu de 80l?
creveti
Started by vladbmx, May 26 2008 07:49 PM
9 replies to this topic
Posted 26 May 2008 - 08:04 PM
Aproape cu orice specie de characidae de talie mica .
www.acvariuclub.ro
Posted 06 June 2008 - 12:25 PM
nu sunt de acord cu tine cipikkus. xipho, moly si platy s-ar putea sa le dea tarcoale daca sunt mari si s-ai putea sa te trezesti fara creveti. Este adevarat ca sunt cazuri si cazuri, dar sunt exceptii si asta nu inseamna ca vor locui in pace si liniste.
Posted 06 June 2008 - 07:46 PM
M-am referit la crevetii ajnsi la maturitate...ce nu pot incapea in gura acestor pestisori...dar...sunt cazuri si cazuri.
Posted 06 June 2008 - 10:50 PM
Am cumparat si eu 10 creveti din petshop acu' ceva timp cu 50 ron ... i-am pus in acvariul mare si pestii au crezut ca e hrana vie ... seria a 2 a i-am pus intr un bazin separat
Posted 07 June 2008 - 09:46 AM
Pai adriane eu ti-am vazut acvariul ala mare...si ai si pesti de talie mare in el. E si normal sa tii manance. Dar cu cei din bazinul mic ce s-a intamplat, au fost mancati si ei? Din articolele ce le-am citit pe net, am aflat ca ei pot fii pusi in acvariu cu pesti mici, pesti ce nu ii pot cuprinde cu gura...daca voi gasi articolul ti-l voi trimite.
Posted 07 June 2008 - 09:52 AM
eu iti spun ca nu ii neaparat un criteriu... tetrazona ii poate ucide doar ciupindu-i din curiozitate. Un xipho matur are iarasi o gura cat o sura si ma indoiesc ca nu poate manca un amarat de crevete.
Posted 10 February 2009 - 10:49 PM
Cel mai bine ar fi , sa-i ti singuri , eu am avut cu ei o pereche de guppy care se dadeau dupa ei ( guppy erau destul de mici ) asa ca am renuntat si i-am lasat singuri in paradisul lor
Posted 05 November 2010 - 01:21 PM
Daca doriti creveti in acvarii de peste 50L incercati cu creveti uriasi, sigur nu-i va manca niciun peste :
gabonensis Atyopsis
gabonensis Atyopsis
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users