Jump to content

plante :)

10 replies to this topic
  • Members
  • PipPip
  • 82 posts

Posted 04 May 2008 - 09:20 PM

scrieti care ce plante aveti..pt ca asa putem sa acolperim unii golurile altora! asa ca putem face o lista cu plante fiecare ..:) astept fiecare sa faca o lista:)

eu am :
ceratopteris
cabomba
elodeea
echinodorus
anubias
java moss
valisneria spiralis

si in continua cautare
:P

• Members
  • Pip
  • 31 posts

Posted 16 May 2008 - 08:17 AM

Echinodorus ozelot red,nimpheea lotus red,bacopa,rotala,sagitaria subulatra,marsilea,criptocorine vreo 5 feluri,ludwigia,higrophila polisperma si diformis,limnophila,anubias,pistia,inca un echinodorus nuj de care,nucus(tutun)vreo 2 feluri,elodeea,althernantera,java moss,cladophora si altele ale caror denumire nu o stiu...

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 16 May 2008 - 08:49 AM

pfuu... dar ai o doua plante. ai mai multe acvarii? aia intentii de inmultire si comercializare?. Eu pe langa o plantele amintite de tine si anubias nana var petite, Hemianthus micranthemoides, Hemianthus Cuba, Nymphaea stellata, althernathera reinekii.

• Members
  • Pip
  • 31 posts

Posted 16 May 2008 - 11:17 AM

Am un acvariu de 144 l si e pt frumusete nici un gand de comercializare da-mi id tau si mai vorbim pe mess sau da-mi add tu

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 22 May 2008 - 04:38 PM

Plante: anubias nana, limnobium, hydrokotyle, bacopa, rotala, cabomba, alternanthera reineckii, ricia,marsilea,hemianthus, pistia, hygrophilla polysperma / guyanensis/ corimbosa/ difformis,crypto potenerifolia/wendtii green /brown /crispatula,ludwigia repens/grandulosa, echinodorus tenellus/amazonicus/ozelot/schluteri, ceraptolyum demersum, egeria densa/najas, valisnerie spiralata/giganteea/normala, sagitaria, nympheea si alte specii neidentificate

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 22 May 2008 - 05:27 PM

inca un acvarist 'full' de plante... bine ai venit andrei. sunt curios si eu ce hemianthus ai? ii hemianthus cuba cumva?

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 22 May 2008 - 08:16 PM

Salut. Am cautat pe net "hemianthus" si banuiesc ca e micranthemoides. http://eaquaplant.com/images/Hemianthus ... moides.jpg

PS: M-ai botezat :mrgreen:

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 23 May 2008 - 01:29 PM

oai scuze pentru greseala :D ... intr-adevar este micranthemoides. daca vii prin oradea dau o bere

• Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 06 June 2008 - 07:55 PM

Eu am: cabomba, echinodorus, anubias, valisneria spiralis, valisernia normala, bacopa caroliniana, hygrophila difformis, hygrophila polisperma, cryptocoryne wendtii green, sagitaria, pistia
Toate sunt achizitionate de la adrian_2oo5....si va asigur ca s-au prins...

• Members
  • 4 posts
  • LocationOnesti-Bacau-ploiesti

Posted 07 September 2011 - 05:54 PM

View Postadrian_2oo5, on 22 May 2008 - 04:38 PM, said:

Plante: anubias nana, limnobium, hydrokotyle, bacopa, rotala, cabomba, alternanthera reineckii, ricia,marsilea,hemianthus, pistia, hygrophilla polysperma / guyanensis/ corimbosa/ difformis,crypto potenerifolia/wendtii green /brown /crispatula,ludwigia repens/grandulosa, echinodorus tenellus/amazonicus/ozelot/schluteri, ceraptolyum demersum, egeria densa/najas, valisnerie spiralata/giganteea/normala, sagitaria, nympheea si alte specii neidentificate
vinzi anubias?m-ar interesa!

• Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • LocationTulcea

Posted 07 September 2011 - 06:28 PM

De acum 3 ani sigur nu mai are plantele respective :rolleyes:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users