Jump to content

  •   

-= Vand plante, pesti si radacini Red Moor =-

vand plante pesti radacini red moor

  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic
Angelina
  • Member
  • 6 posts
  • LocationBaia Mare

Posted 07 March 2013 - 11:18 PM

Cat timp este frig cutiile in care trimit plantele sunt izolate cu polistiren.

Gazon - Echinodorus tenellus - 1 pot disponibil - 10 lei
Tonina "Belem" - 2 fire disponibile - 3 lei firul
Tonina "Manaus" - 1 fir disponibil - 3 lei
Tonina fluviatilis - 3 lei firul
Echinodorus cordifolius - 2 plante disponibile - 10 lei bucata
Eriocaulon setaceum - 2 lei firul
Microsorum pteropus "narrow" - o plantuta disponibila - 10 lei
Muschi - Fissidens fontanus (Phoenix Moss) - 10 lei potul (aproximativ 3x3 cm)
Planta plutitoare - Salvinia natans - 0,5 lei planta
Nimphaea micrantha (nufar cu rosu si verde pe frunze, iar floarea este mov deschis) - 2-3 pui disponibili - 10 lei bucata
Limnophila sessiliflora - 6-7 fire disponibile - 1 leu firul
Hydrocotyle Leucocephala - 1 leu firul
Micranthemum Umbrosum - 1 leu firul
Cabomba piauhyensis (furcata) red - 2 lei firul
Green myriophyllum - 2 lei firul
Pistia stratiotes (planta plutitoare) - 0,5 lei bucata
Najas guadalupensis -  1 leu firul
Lindernia rotundifolia variegated - 10 lei o tufa (fire cu foarte multe bifurcatii)
Rotala macrandra "mini" (green) - 2-3 fire disponibile - 1 leu firul
Rotala rotundifolia "green" - 3-4 fire disponibile - 1 leu firul


Acvariu de vanzare, 160l, sticla de 8/12 mm, dimensiuni (cu tot cu capac): lungime 90 cm, latime 42 cm, inaltime 50 cm. Are capac colantat (negru) din sticla, estetic. Momentan este impartit in 2 pt. ca a fost folosit la crescut pui de discus, insa la cererea clientului se poate scoate sticla despartitoare din mijloc. Pret: 200 lei. Nu se asigura transport si nici nu se trimite prin curier, etc. Ridicare doar din Baia Mare.

Sunt de vanzare RADACINI pentru acvarii din lemnul rosu numit RED MOOR. Cine este interesat sa vada poze si sa afle dimensiunile + preturile lor le poate vedea aici : https://picasaweb.go...740702994360270 (albumele 1-15, cele de la 1 la 10 sunt ultimele adaugate!). Eventualele albume (numere) care lipsesc s-au vandut. Din ce mi s-a zis trebuie sa intrati de pe calculator ca sa le vedeti cum trebuie deoarece de pe telefon nu se vad dimensiunile, pretul, etc.

Mai sunt de vanzare si pui de Tropheus moorii "Bemba" orange, dimensiuni intre 2 si 5-6 cm, comanda minima 8 bucati, pret per bucata 25 lei (de la 10 bucati in sus pretul este 20 lei bucata). Pestii se pot trimite si in tara, acolo unde sunt legaturi directe (autobuz, tren, etc.)

Comanda MINIMA : 20 lei (FARA transport).

 
Costul TRANSPORTULUI:

 -  prin POSTA costa 8 lei daca platiti ramburs (la ridicarea coletului de la posta) si 4 lei daca doriti sa imi puneti banii in avans pe card. ATENTIE! Daca trimiteti banii de la ghiseu se vor pierde cam 7 lei din suma trimisa (comisionul bancii, pe care il retrage imediat ce intra banii in cont), asa ca in acest caz nu prea se merita. Ideal este sa aveti card ING sau BCR. Daca nu aveti, tot mai bine este cu ramburs. Prin posta plantele ajung cam in 2-3 zile.

 - prin CURIER costa cam 30-40 lei daca platiti ramburs (cand va livreaza coletul) si cam 21-30 lei daca doriti sa imi puneti banii in avans pe card. Pe site-urile firmelor de curierat (eu prefer sa trimit cu Nemo Express, au sediul f aproape de blocul unde stau) este un calculator de tarife si daca introduceti corect toate datele acolo veti afla exact cat costa transportul. ATENTIE! Daca trimiteti banii de la ghiseu se vor pierde cam 7 lei din suma trimisa (comisionul bancii, pe care il retrage imediat ce intra banii in cont), asa ca in acest caz nu prea se merita. Ideal este sa aveti card ING sau BCR. Prin curier coletul ajunge a doua zi, exceptie facand situatiile neprevazute. Va rog mult nu mai imi solicitati livrarea comenzilor sambata prin curier, mai ales daca sunteti din Bucucuresti si daca dati comanda abia vineri, deoarece a fost un caz in care nu au reusit sa livreze sambata ci abia luni. Preferabil este sa dati comanda cel tarziu miercuri, ca sa o pot trimite joi si sa fie livrata vineri.
 


Until you find someone worth dying for, you never really live.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  •