Jump to content

Salutari de la Galati

• You cannot reply to this topic
3 replies to this topic
  • Members
  • 9 posts
  • LocationGalati

Posted 01 February 2012 - 11:58 AM

Bine v-am gasit !
Sunt Zen din Galati si fac schimburi de apa de peste 15 ani . In acest timp am trecut prin toate fazele: colectionar de pesti (multi, colorati si fara nici un fel de compatibilitate intre ei), colectionar de plante (boala asta a durat cel mai mult) si apoi faza care vad ca nu se mai termina: colectionar de acvarii.
Mi-au trecut prin mincioc de toate, de la vivipari (inca mai am un bazin) pana la killie fish si creveti. Toamna trecuta, dupa o vizita la Braila la un crescator de discus, m-a lovit boala . Da' m-a lovit rau tare si m-am pricopsit cu o gasca de discusi (12) din doua surse de incredere. Pestanii sunt sanatosi se indoapa cu mixtura si tetradiscus. Mai dificila a fost trecerea din steril in plantat. ( nu stiu cine a fost mai stresat eu sau pestii). Poze si filmulete cu ''nebuniile'' mele am deocamdata doar pe pagina de facebook. O sa incep un setup nou in curand 99% DIY pe care sper sa il pot prezenta in toate etapele lui.

Administrator

• Administrators
  • 2,431 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 01 February 2012 - 12:09 PM

Bine ai venit Zen ! Asteptam sa ne prezinti pe larg atat discusii cat si noul tau proiect. Daca e DIY, sigur e interesant.

• Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • LocationBraila

Posted 01 February 2012 - 12:12 PM

Si eu care credeam ca o sa fiu primul care-i ureaza bun-venit colegului de la Galati! :lol:
Prezentarea este, asteptam o vizitia si pe la jurnale! Spor la treaba!

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,231 posts
  • LocationSuceava

Posted 01 February 2012 - 08:45 PM

Bun venit.
.......

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users