Numele meu este Ienei Robert, sunt din Cluj Napoca, deocamdata student. Acvariu, pesti am avut si in copilarie dar dupa cativa ani de lipsa, acum 2 ani mi-am setat din nou un acvariu de 60l cu tot ce avea in kit.
Este acvariu plantat, si ca pesti am 4 pui de scalari vreo 7 neoni albastrii si 4 cory albino+4 pui de la ei.
De citit am citit multe si pe acest forum si pe altele, de scris scriu mai putin.
Salutari!
Started by Ienei Robert, Jan 30 2012 06:46 PM
6 replies to this topic
Posted 30 January 2012 - 07:01 PM
Bine ai venti Robert. Era si timpul. Cat despre forum, e ca la examen: cu cat scrii mai mult si mai bine, cu atat e nota mai mare. Nu-i nimic ca studentia !
Posted 30 January 2012 - 10:42 PM
Bine ai venit!
Spor la lecturat si te asteptam si cu "inscrisuri". Evenntual, poate ne fericesti si cu ceva pe la sectiunea "Jurnale".
Spor la lecturat si te asteptam si cu "inscrisuri". Evenntual, poate ne fericesti si cu ceva pe la sectiunea "Jurnale".
Inteligenta artificiala nu poate fi comparata cu prostia naturala.
Posted 06 February 2012 - 08:32 PM
Multumesc frumos pentru primire.
@mihaitza la Jurnale consider ca deocamdata nu am ce prezenta. Prima problema din cauza careia nu pot realiza un setup cat de cat placut ochiuluieste filtrulintern (Bioflow 1) care este si
maricel si este pozitionat exact pe mijlocul acvariului furandu-mi din spatiu, dar de acest inconvenient sper sa scap prin construirea unui filtru extern.
As avea o intrebare pentru voi. Asa cum am scris am 4 cory albino, dar as vrea sa pun ceva planta pentru gazon in acvariu. Mie mi-ar placea parvula sau HC dar nu stiu care rezista mai bine la "purcelusi". Astept sfaturi eventual relatari din experiente asemanatoare.
@mihaitza la Jurnale consider ca deocamdata nu am ce prezenta. Prima problema din cauza careia nu pot realiza un setup cat de cat placut ochiuluieste filtrulintern (Bioflow 1) care este si
maricel si este pozitionat exact pe mijlocul acvariului furandu-mi din spatiu, dar de acest inconvenient sper sa scap prin construirea unui filtru extern.
As avea o intrebare pentru voi. Asa cum am scris am 4 cory albino, dar as vrea sa pun ceva planta pentru gazon in acvariu. Mie mi-ar placea parvula sau HC dar nu stiu care rezista mai bine la "purcelusi". Astept sfaturi eventual relatari din experiente asemanatoare.
Posted 06 February 2012 - 10:26 PM
eu nu am reusit sa plantez gazon (am incercat si parvula si hc) intr-un acvariu cu cory
Iar cind noi nu vom mai fi...vor fi altii
Posted 07 February 2012 - 06:10 PM
Ienei Robert, on 06 February 2012 - 08:32 PM, said:
Parvula va sta bine ... planteaza smocuri mai mari, dese si adanc in substrat , am avut eu in acvariu cu cory albino
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users