Jos guvernul! Jos cu noua platforma! ...se doreste reforma dar nu in halul asta!
Noua platforma!
Started by bogdivaio, Jan 16 2012 11:47 PM
25 replies to this topic
Posted 16 January 2012 - 11:47 PM
Nu-mi place noua platforma si punct!...culorile sunt aiurea dar am inteles de la Claudiu ca se vor schimba ,dar nici platforma nu ma multmeste ,meniurile sunt ingramadite si cel putin mie imi da senzatia de inghesuiala. 
Jos guvernul! Jos cu noua platforma! ...se doreste reforma dar nu in halul asta!
Crede in sansa ta! Fii optimist si nu uita ca timpul le va rezolva pe toate!
Posted 17 January 2012 - 01:43 PM
Imi place mult noul look, mult mai aerisit si placut la ochi. Felicitari pentru cine a ales.
Totusi am si eu o mica doleanta, tema veche avea optiune pentru mobil, tema noua nu are si se incarca versiunea de desktop si pe telefon. Daca se poate implementa si o varianta pentru mobil raman recunoscator.
Totusi am si eu o mica doleanta, tema veche avea optiune pentru mobil, tema noua nu are si se incarca versiunea de desktop si pe telefon. Daca se poate implementa si o varianta pentru mobil raman recunoscator.
Posted 17 January 2012 - 01:48 PM
a3des, on 17 January 2012 - 01:43 PM, said:
Posted 17 January 2012 - 10:04 PM
Apar schimbari in platforma de la o zi la alta, de la o ora la alta, astfel incat e greu sa ne pronuntam...ieri nu-mi placea, dar o puneam pe seama puterii obisnuintei. Azi mi-a devenit simpatica pana mai devreme...moment in care "View New Content" apare in dreapta cand arata toata lista topicurilor active, respectiv in stanga cand e deschis un topic...deja ametesc tot mutandu-mi privirea din dreapta in stanga.
Nu ma pot pronunta cum va fi maine
dar ar fi ideal ca sa se tina cont de critici
Nu ma pot pronunta cum va fi maine
Posted 17 January 2012 - 10:08 PM
Se tine cont de fiecare observatie si se modifica in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Desigur si "customizarea" are o limita. Sunt unele lucruri care nu pot fi modificate, dar fii sigur ca citesc fiecare post din acest topic si incerc sa rezolv. Toata lumea stie ca discutiile sunt mai placute intr-un loc placut.
Posted 17 January 2012 - 11:13 PM
Eu sunt atat de nou aici, incat nici nu am avut timp sa ma obisnuiesc cu vechea interfata, asa ca asta noua, pot sa zic imi place mai mult 
Tabul cu "view new topic" ar trebui sa se deschida tot in dreapta, nu sa sara pe partea stanga, dupa cum a zis si Calin.
La fel si linkurile catre numarul de pagini care apare in stanga jos, ca si la interfata veche. Ar fi mai bine sa fie in dreapta jos, ca asa se misca firesc mana cu mousul, parerea mea.
Tabul cu "view new topic" ar trebui sa se deschida tot in dreapta, nu sa sara pe partea stanga, dupa cum a zis si Calin.
La fel si linkurile catre numarul de pagini care apare in stanga jos, ca si la interfata veche. Ar fi mai bine sa fie in dreapta jos, ca asa se misca firesc mana cu mousul, parerea mea.
Posted 19 January 2012 - 12:49 AM
Langa "View New Content" in dreapta este o pictograma ca o "picatura" - apasa pe ea si gasesti acolo "Users Online" ...
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users