Salut
Posted 30 December 2011 - 07:26 PM
Posted 30 December 2011 - 08:08 PM
Posted 30 December 2011 - 09:26 PM
Posted 30 December 2011 - 10:32 PM
- Nu, a raspuns linistit maestrul zen. In afara acestei agitatii, totul este foarte calm" (Henri Brunel - Zambete zen)
Posted 31 December 2011 - 01:53 PM
aquafm, on 30 December 2011 - 10:32 PM, said:
Posted 31 December 2011 - 05:00 PM
Trebuie sa recunosc ca nu inteleg ce inseamna guppy imperial, e vorba de forma si lungimea cozii sau de culoare?
Eu mai urmaresc la petshopuri cand primesc guppy din exterior, de obicei vin si femele care fata in acvariile lor. Ei bine, puii aceia sint mult mai rezistenti decat parintii importati si crescuti in regim fortat. Din acei pui am obtinut la randul meu cateva ture de pui, excelent adaptati la conditiile locale. Am pastrat numai cateva exemplare, printre care doua femele care imi plac foarte mult, sint de un auriu transparent si foarte "curate", in sensul ca nu au nici o alta culoare pe ele. Mai trebuie sa le gasesc un mascul pe masura lor, cand cresc destul .
- Nu, a raspuns linistit maestrul zen. In afara acestei agitatii, totul este foarte calm" (Henri Brunel - Zambete zen)
Posted 31 December 2011 - 08:11 PM
aquafm, on 31 December 2011 - 05:00 PM, said:
Trebuie sa recunosc ca nu inteleg ce inseamna guppy imperial, e vorba de forma si lungimea cozii sau de culoare?
Eu mai urmaresc la petshopuri cand primesc guppy din exterior, de obicei vin si femele care fata in acvariile lor. Ei bine, puii aceia sint mult mai rezistenti decat parintii importati si crescuti in regim fortat. Din acei pui am obtinut la randul meu cateva ture de pui, excelent adaptati la conditiile locale. Am pastrat numai cateva exemplare, printre care doua femele care imi plac foarte mult, sint de un auriu transparent si foarte "curate", in sensul ca nu au nici o alta culoare pe ele. Mai trebuie sa le gasesc un mascul pe masura lor, cand cresc destul .
Posted 31 December 2011 - 08:15 PM
Posted 31 December 2011 - 10:22 PM
Claudiu, on 31 December 2011 - 08:15 PM, said:
Posted 01 January 2012 - 04:59 PM
Posted 05 January 2012 - 10:10 PM
.........tot azi am gasit la Carrefour niste cutii transparente de plastic , volum 29litri , forma aproape paralelipipedica , la 20 ron , era oferta dar mai aveau destule , eu unul am achizitionat doua.
Posted 05 January 2012 - 10:40 PM
Posted 06 January 2012 - 11:24 AM
aquafm, on 05 January 2012 - 10:40 PM, said:
Posted 06 January 2012 - 05:06 PM
Problema pestilor din petshop e ca nu stii cu ce bagaj genetic vin, abia dupa cateva generatii stii sigur cu ce lucrezi.
Eu sint la a doua generatie si am reusit sa izolez cativa pui mai deosebiti (din punctul meu de vedere), acum astept sa confirme, pentru ca sint mici inca si nu s-au manifestat inca pe deplin.
Tu urmaresti sa obtii ceva anume sau esti in faza experimentelor?
Posted 06 January 2012 - 06:37 PM
aquafm, on 06 January 2012 - 05:06 PM, said:
Problema pestilor din petshop e ca nu stii cu ce bagaj genetic vin, abia dupa cateva generatii stii sigur cu ce lucrezi.
Eu sint la a doua generatie si am reusit sa izolez cativa pui mai deosebiti (din punctul meu de vedere), acum astept sa confirme, pentru ca sint mici inca si nu s-au manifestat inca pe deplin.
Tu urmaresti sa obtii ceva anume sau esti in faza experimentelor?
........da, ce se vede in foto (cea cu doi masculi si o femela ),ai recunoscut bine....sunt doua genotipuri diferite,,,acolo incercam sa obtin o alta varietate
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users