Jump to content

Salut!

4 replies to this topic
  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • LocationConstanta

Posted 27 December 2011 - 01:27 AM

Ma numesc Dan,am 34 de ani,sunt din Constanta si "ma joc" in apa acvriului meu de 2 ani.Am un Rio 240 dotat cu 4 neoane(aquamedic 3 plant grow si un juwel nature),instalatie Co2 (cu ph controler Dupla si reactor extern home made din filtru de apa),2 filtre externe Jbl e900.
Flora este compusa in mare majoritate din muschi si ferigi(fisidensis,christmas,java,manosoleniumbolbitis,windelow,microsorum) dar si cateva plante stem (hc,rotala macrandra).
Fauna :neoni,rodosthomus,creveti red chery.
Folosesc linia de fertilizare Dennerle(A1 daily,Planta gold 7,E15,V30) dar si PPS pro,Easy Carbo si Feropol.
"Lant muntos"

Administrator

• Administrators
  • 2,431 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 27 December 2011 - 03:01 AM

Bine ai venit, Dan. Ne bucuram ca te-ai alaturat comunitatii nostre. Sper sa putem discuta putin despre acvariul tau si la sectiunea "Jurnale". De exemplu, ti-as spune ca tuburile alese de tine sunt foarte bune pentru cresterea plantelor, insa nu e chiar usor sa faci poze sub lumina lor. Studiind cu atentie plantele nu stiu daca se impune folosirea PPS. Si as mai avea cate ceva, dar nu vreau sa te "sperii" prea tare. Posted Image
Pana una-alta sa ridicam paharele in cinstea unui alt acvarist constantean. Posted Image

• Members
  • Pip
  • 11 posts
  • LocationConstanta

Posted 27 December 2011 - 10:37 AM

Multumesc Claudiu pentru primire!
Te rog sa ma "sperii", astept cu nerabdare sfaturile tale.

• Members
  • PipPipPip
  • 815 posts
  • LocationCraiova

Posted 27 December 2011 - 07:59 PM

Bine ai venit, Dan!
Frumos aranjamentul! :(

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Locationromania / constanta

Posted 30 December 2011 - 11:13 PM

Felicitari ! Frumos configurat acvariul !

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users