Jump to content

Ajutor: alegerea stilului

10 replies to this topic
  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • LocationBucuresti

Posted 09 November 2011 - 12:25 AM

Ce stil ar trebui sa adopt ca incepator ?

Va multumesc.

• Members
  • PipPip
  • 192 posts
  • LocationPucioasa

Posted 09 November 2011 - 10:31 AM

Alegerea stilului depinde de foarte multe lucruri. In principal, depinde de ce anume dispui (ma refer la materiale), ce pesti vrei sa cresti, marimea acvariului, si multi alti factori. Iti recomand sa vizitezi sectiunea "Jurnale" unde vei gasi foarte multe abordari ale diferitelor stiluri.

PS - Bine ai venit in "clanul" nostru!

Inteligenta artificiala nu poate fi comparata cu prostia naturala.

• Members
  • Pip
  • 32 posts
  • LocationBucuresti

Posted 09 November 2011 - 11:06 AM

View Postmihaitza, on 09 November 2011 - 10:31 AM, said:

Alegerea stilului depinde de foarte multe lucruri. In principal, depinde de ce anume dispui (ma refer la materiale), ce pesti vrei sa cresti, marimea acvariului, si multi alti factori. Iti recomand sa vizitezi sectiunea "Jurnale" unde vei gasi foarte multe abordari ale diferitelor stiluri.

PS - Bine ai venit in "clanul" nostru!

Momentan sunt 0, stadiu de research, astazi am luat o brosura din forum cu plante, ca pesti pentru inceput neon tetra cu rosbora, imi plac cardurile (sugestii?).

Multumesc Frumos.

• Members
  • PipPip
  • 276 posts
  • LocationBistrita

Posted 09 November 2011 - 01:13 PM

Sugestii?...din partea mea nu, ca si eu am avut combinatia aceasta vreo 2 ani cred...deci eu unul votez DA :) o specie iarasi frumusica este Rummy nose tetra, asa ca sa ramai in zona tetra. Oricum, am inteles din alte posturi scrise de tine ca spatiul nu va fi o problema...oricum incearca sa mergi pe cat mai putine specii, mai ales ca iti plac pestii de card...de obicei se aleg pesti de fund(si in pct meu de vedere clar "mancatori de alge" gen SAE, Otto, Aymonieri, creveti amano, red-cherry si pesti care sa-i gasesti activi in masa apei...aici tine si de gusturi. Spor la research!

• Members
  • Pip
  • 32 posts
  • LocationBucuresti

Posted 09 November 2011 - 04:52 PM

View Posttarca.paul, on 09 November 2011 - 01:13 PM, said:

Sugestii?...din partea mea nu, ca si eu am avut combinatia aceasta vreo 2 ani cred...deci eu unul votez DA :) o specie iarasi frumusica este Rummy nose tetra, asa ca sa ramai in zona tetra. Oricum, am inteles din alte posturi scrise de tine ca spatiul nu va fi o problema...oricum incearca sa mergi pe cat mai putine specii, mai ales ca iti plac pestii de card...de obicei se aleg pesti de fund(si in pct meu de vedere clar "mancatori de alge" gen SAE, Otto, Aymonieri, creveti amano, red-cherry si pesti care sa-i gasesti activi in masa apei...aici tine si de gusturi. Spor la research!
Dau super Rummy cu neonii trebuie sa ma interesez de conditii la fiecare. O sa incerc sa reproduc Diandra Forest a lu mantus am vazut in jurnale si mi-a placut (el natural style daca nu ma insel). Creveti cu siguranta pentru gazon. Am vazut un tip de creveti crystal red shrimp sau ceva de genu nu am retinut exact rosu cu alb superbi dar nu stiu daca se gasesc usor.

• Members
  • PipPip
  • 276 posts
  • LocationBistrita

Posted 09 November 2011 - 09:42 PM

Ai ideei bune :) iar cristal red(bine ai tinut minte) e un crevete super fain!

• Members
  • Pip
  • 32 posts
  • LocationBucuresti

Posted 10 November 2011 - 08:49 AM

View Posttarca.paul, on 09 November 2011 - 09:42 PM, said:

Ai ideei bune :lol: iar cristal red(bine ai tinut minte) e un crevete super fain!

Am pus planele aici: Diandra forest reloaded. Niste idei pentru inca 1 2 specii de plante ? :)

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 10 November 2011 - 09:59 AM

Poti pune si cativa Pogostemon helferi si in fata didiplisului, poti aseza putina Rotala macranda mini.

• Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 10 November 2011 - 10:20 AM

cu crystal red e destul de greu..
1. sanse sunt foarte mici sa gasesti in tara.
2. extrem de pretentiosi.. un parametru se schimba si au crapat :lol:

• Members
  • Pip
  • 32 posts
  • LocationBucuresti

Posted 10 November 2011 - 02:17 PM

View PostClaudiu, on 10 November 2011 - 09:59 AM, said:

Poti pune si cativa Pogostemon helferi si in fata didiplisului, poti aseza putina Rotala macranda mini.
Multumesc Claudiu pentru sfat insa eu zic sa adaug o in lista mea de plante momentan doar Pogostemon helferi, Rotala macranda e rosie, ideea mea e ca plantele sa fie verzi si majoritatea vietuitoarelor sa fie cu rosu
, nu stiu daca e ok dar e o nebunie de-a mea :lol:, Rotala o sa o adaug pe lista de aditionale.

• Members
  • Pip
  • 32 posts
  • LocationBucuresti

Posted 10 November 2011 - 02:20 PM

View Postpunishereug, on 10 November 2011 - 10:20 AM, said:

cu crystal red e destul de greu..
1. sanse sunt foarte mici sa gasesti in tara.
2. extrem de pretentiosi.. un parametru se schimba si au crapat :lol:
O sa ma duc la Coralis, am inteles ca ar fi avut. Pretentii am citit ca au destul de multe insa fac parte din setup nu pot sa il scot :). O sa citesc mai mult sa vad ce si cum si o sa fac tot posibilul sa nu ii omor. O sa iau un numar mic la inceput sa vad cum se comporta si apoi daca merge bine populatie.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users