Ajutor: alegerea stilului
Started by hardc0d3d, Nov 09 2011 12:25 AM
10 replies to this topic
Posted 09 November 2011 - 10:31 AM
Alegerea stilului depinde de foarte multe lucruri. In principal, depinde de ce anume dispui (ma refer la materiale), ce pesti vrei sa cresti, marimea acvariului, si multi alti factori. Iti recomand sa vizitezi sectiunea "Jurnale" unde vei gasi foarte multe abordari ale diferitelor stiluri.
PS - Bine ai venit in "clanul" nostru!
Inteligenta artificiala nu poate fi comparata cu prostia naturala.
Posted 09 November 2011 - 11:06 AM
mihaitza, on 09 November 2011 - 10:31 AM, said:
Alegerea stilului depinde de foarte multe lucruri. In principal, depinde de ce anume dispui (ma refer la materiale), ce pesti vrei sa cresti, marimea acvariului, si multi alti factori. Iti recomand sa vizitezi sectiunea "Jurnale" unde vei gasi foarte multe abordari ale diferitelor stiluri.
Multumesc Frumos.
Posted 09 November 2011 - 01:13 PM
Sugestii?...din partea mea nu, ca si eu am avut combinatia aceasta vreo 2 ani cred...deci eu unul votez DA
o specie iarasi frumusica este Rummy nose tetra, asa ca sa ramai in zona tetra. Oricum, am inteles din alte posturi scrise de tine ca spatiul nu va fi o problema...oricum incearca sa mergi pe cat mai putine specii, mai ales ca iti plac pestii de card...de obicei se aleg pesti de fund(si in pct meu de vedere clar "mancatori de alge" gen SAE, Otto, Aymonieri, creveti amano, red-cherry si pesti care sa-i gasesti activi in masa apei...aici tine si de gusturi. Spor la research!
Posted 09 November 2011 - 04:52 PM
tarca.paul, on 09 November 2011 - 01:13 PM, said:
Sugestii?...din partea mea nu, ca si eu am avut combinatia aceasta vreo 2 ani cred...deci eu unul votez DA
o specie iarasi frumusica este Rummy nose tetra, asa ca sa ramai in zona tetra. Oricum, am inteles din alte posturi scrise de tine ca spatiul nu va fi o problema...oricum incearca sa mergi pe cat mai putine specii, mai ales ca iti plac pestii de card...de obicei se aleg pesti de fund(si in pct meu de vedere clar "mancatori de alge" gen SAE, Otto, Aymonieri, creveti amano, red-cherry si pesti care sa-i gasesti activi in masa apei...aici tine si de gusturi. Spor la research!
Posted 09 November 2011 - 09:42 PM
Ai ideei bune
iar cristal red(bine ai tinut minte) e un crevete super fain!
Posted 10 November 2011 - 08:49 AM
tarca.paul, on 09 November 2011 - 09:42 PM, said:
Ai ideei bune
iar cristal red(bine ai tinut minte) e un crevete super fain!
Am pus planele aici: Diandra forest reloaded. Niste idei pentru inca 1 2 specii de plante ?
Posted 10 November 2011 - 09:59 AM
Poti pune si cativa Pogostemon helferi si in fata didiplisului, poti aseza putina Rotala macranda mini.
Posted 10 November 2011 - 02:17 PM
Claudiu, on 10 November 2011 - 09:59 AM, said:
Poti pune si cativa Pogostemon helferi si in fata didiplisului, poti aseza putina Rotala macranda mini.
, nu stiu daca e ok dar e o nebunie de-a mea
Posted 10 November 2011 - 02:20 PM
punishereug, on 10 November 2011 - 10:20 AM, said:
cu crystal red e destul de greu..
1. sanse sunt foarte mici sa gasesti in tara.
2. extrem de pretentiosi.. un parametru se schimba si au crapat
1. sanse sunt foarte mici sa gasesti in tara.
2. extrem de pretentiosi.. un parametru se schimba si au crapat
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users