Jump to content

zebra long pelvic

8 replies to this topic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,231 posts
  • LocationSuceava

Posted 23 October 2011 - 04:16 PM

Am doua bucati, au in jur de 1 an, 1 an si 2 luni.
Problema e ca nu s-au colorat pana acum, nu stiu nici ce sunt, masculi, femele...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Pareri?
.......

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 23 October 2011 - 04:20 PM

Eu sunt de parere ca nu ma pricep, deci nu pot da un raspuns. Cel de la care i-ai cumparat ce ti-a spus ? De unde provin ? Poate fi o problema genetica sau nu le place ceva in acvariu ?
Imi pare rau ca in loc de un raspuns, am pus atatea intrebari. Posted Image

• Members
  • Pip
  • 41 posts
  • LocationTimisoara

Posted 23 October 2011 - 06:52 PM

Eu zic ca sunt femele, eu am 3 masculi , sunt mari si 2 sunt colorati puternic,al 3 are culoare ,dar nu asa tare.Masculi sunt mari si au aripiorele din fata foarte lungi ,plus coama este mai lunga ajunge pana la jumatatea cozi

• Members
  • PipPip
  • 260 posts
  • LocationSibiu

Posted 23 October 2011 - 09:31 PM

La Zebra Long Pelvic, trebuie sa ai rabdare; stiu si eu ca am stat f mult timp pana s-au colorat masculi.
In schimb femelele arata exact cum arata ai tai acuma, in schimba masculi se vor colora splendid, un albastru frumos cu galben si daca au spatiu vor face niste inotatoare foarte lungi si frumoase.

Trebuie rabdare inca putin, cand se vor colora in maxim o luna se schimba complet, nu astepti mult la schimbare. Astepti mai mult pana se inampla acea schimbare.

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,231 posts
  • LocationSuceava

Posted 23 October 2011 - 10:18 PM

View PostClaudiu, on 23 October 2011 - 04:20 PM, said:

Eu sunt de parere ca nu ma pricep, deci nu pot da un raspuns. Cel de la care i-ai cumparat ce ti-a spus ? De unde provin ? Poate fi o problema genetica sau nu le place ceva in acvariu ?
Imi pare rau ca in loc de un raspuns, am pus atatea intrebari. Posted Image
Am intrebat, nu e sigur, pot fi si masculi, care nu s-au colorat inca.

View Postdarius_ciprian, on 23 October 2011 - 06:52 PM, said:

Eu zic ca sunt femele, eu am 3 masculi , sunt mari si 2 sunt colorati puternic,al 3 are culoare ,dar nu asa tare.Masculi sunt mari si au aripiorele din fata foarte lungi ,plus coama este mai lunga ajunge pana la jumatatea cozi
Ar fi culmea, sa am 2 femele si sa nu am mascul.

View PostVido, on 23 October 2011 - 09:31 PM, said:

La Zebra Long Pelvic, trebuie sa ai rabdare; stiu si eu ca am stat f mult timp pana s-au colorat masculi.
In schimb femelele arata exact cum arata ai tai acuma, in schimba masculi se vor colora splendid, un albastru frumos cu galben si daca au spatiu vor face niste inotatoare foarte lungi si frumoase.

Trebuie rabdare inca putin, cand se vor colora in maxim o luna se schimba complet, nu astepti mult la schimbare. Astepti mai mult pana se inampla acea schimbare.
Vido, au mai bine de 1 an, de cand i-am luat. Si aveau atunci 1.5-2 cm, deci inca in jur de 2 luni. Cat sa ii mai astept, totusi sunt mbune, nu hapsi. Si banuiesc ca nu e problema de spatiu acum. Mai astept, nu ma grabesc.
.......

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,231 posts
  • LocationSuceava

Posted 25 October 2011 - 10:16 PM

Am observat ca unul din ei, isi mai deschide la culoare dungile, dar in nici un caz nu cum ar trebui sa arate un mascul, si lucrul acesta se intampla foarte rar, si dupa cateva minute se face inchis la culoare din nou.
.......

• Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • LocationConstanta

Posted 07 January 2012 - 06:15 PM

intradevar am vazut un mascul de zebra long pelvic la un prieten....extraordinar de frumos. inotatoare foarte lungi. Eu am avut un mascul dar cum l-am pus in apa in loc sa fuga de ceilalti pesti s-a luat direct in gura cu masculul dominant de elongatus mpanga si l-a cam batut pe elongatus chiar.
Niste pesti deosebiti, frumosi, viteji :sinistru: dar eu nu am putut sa-l tin din cauza rivalitatii :D

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,231 posts
  • LocationSuceava

Posted 08 January 2012 - 12:39 AM

Nu stiu care e faza, dar al mei nu se coloreaza...
.......

• Members
  • 3 posts
  • LocationTimisoara

Posted 18 January 2012 - 02:40 PM

... ar trebui in mod normal sa-si evidentieze culorile, practic nu au niciun motiv sa nu o faca, mai ales ca sunt F2 , familia F0 provine din Germania .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users