Claudiu, on 23 October 2011 - 04:20 PM, said:
Eu sunt de parere ca nu ma pricep, deci nu pot da un raspuns. Cel de la care i-ai cumparat ce ti-a spus ? De unde provin ? Poate fi o problema genetica sau nu le place ceva in acvariu ?
Imi pare rau ca in loc de un raspuns, am pus atatea intrebari.

Am intrebat, nu e sigur, pot fi si masculi, care nu s-au colorat inca.
darius_ciprian, on 23 October 2011 - 06:52 PM, said:
Eu zic ca sunt femele, eu am 3 masculi , sunt mari si 2 sunt colorati puternic,al 3 are culoare ,dar nu asa tare.Masculi sunt mari si au aripiorele din fata foarte lungi ,plus coama este mai lunga ajunge pana la jumatatea cozi
Ar fi culmea, sa am 2 femele si sa nu am mascul.
Vido, on 23 October 2011 - 09:31 PM, said:
La Zebra Long Pelvic, trebuie sa ai rabdare; stiu si eu ca am stat f mult timp pana s-au colorat masculi.
In schimb femelele arata exact cum arata ai tai acuma, in schimba masculi se vor colora splendid, un albastru frumos cu galben si daca au spatiu vor face niste inotatoare foarte lungi si frumoase.
Trebuie rabdare inca putin, cand se vor colora in maxim o luna se schimba complet, nu astepti mult la schimbare. Astepti mai mult pana se inampla acea schimbare.
Vido, au mai bine de 1 an, de cand i-am luat. Si aveau atunci 1.5-2 cm, deci inca in jur de 2 luni. Cat sa ii mai astept, totusi sunt mbune, nu hapsi. Si banuiesc ca nu e problema de spatiu acum. Mai astept, nu ma grabesc.
.......