Jump to content

Invazie de pomacea

• You cannot reply to this topic
5 replies to this topic
  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 05 October 2011 - 06:28 PM

Salut,
Sunt invadat de pomacea si nu stiu cum sa scap. Am avut unul mare care se pare ca si-a lasat ouale direct in apa si n-am reusit sa le scot. De regula le lasa pe capac. Acuma is zeci de toate dimensiunile (de la 5mm pana la 1mm ai mai mici)si tot scot odata la 2 zile pe cei mai mari dar nu fac fata. Se pare ca si aia de 5mm lasa oua. Ce metode ar fi sa scap definitiv de ei?

• Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • LocationCluj, Romania

Posted 05 October 2011 - 06:45 PM

Salut!eu am avut patit la fel dar cu melci dinaia negri de pe plante, am primit 6 asasini (click)si cam in 2-3 saptamani ajutat de acestia am scapat de intrusi!Ai putea sa incerci se gasesc de cumparat la nevertebrate.ro
e bine sa fii nemultumit, inseamna ca ai tendinta sa evoluezi...

• Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 05 October 2011 - 07:06 PM

Ok, merci
Ma duc maine sa achizitionez vreo 2-3

• Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 10 November 2011 - 12:06 PM

Din pacate cei 3 asasini acizitionati acum o luna si un pic nu reusesc sa faca treaba. Ideea e ca nu vad cochilii goale. Le este mai usor sa manance ce primesc si pestii decat sa se hraneasca cu pomacea?

• Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 10 November 2011 - 01:09 PM

eu zic ca prefera pomaceea.. am avut si eu cu zecile de pui.. si dupa ce am bagat asasinii au disparut, nu am vazut multe cochilii goale dar nici melci.. daca vrei sa ne dai si noua nu se suparam :lol: sau cel putin eu nu :)

• Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 10 November 2011 - 01:46 PM

Pomacea sa va dau? :lol: .... Be my guest!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users