Jump to content

Salutare din nou si va cer ajutorul!

• You cannot reply to this topic
4 replies to this topic
  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • LocationCluj, Romania

Posted 27 September 2011 - 12:33 AM

Salutare!
Dupa cum ati vazut si intr-un alt topic am spus ca am un nano de aporx 30L, problema mea este legata de iluminare: momentan am o lampa home made cu un Bec Economic DULUX EL LL 30W/827 si vreau o varianta mai buna, de la oameni cu o mai mare experienta ,plus ceva varianta de fertilizare ca momentan folosesc Stoffels GranuPor ca substrat si JBLferopol24 ca fertilizant....
Va multumesc anticipat!!!
e bine sa fii nemultumit, inseamna ca ai tendinta sa evoluezi...

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 27 September 2011 - 12:56 AM

Actuala varianta nu e foarte rea pentru cresterea plantelor, dar lumina galbena e cam enervanta pentru ochi si plantele (mai ales cele verzi) au o culoare deloc naturala. Incearca sa gasesti acelasi tip de bec dar cu terminatia 865 sau macar unul cu terminatia 840. Asta ar fi cea mai la indemana solutie.

• Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • LocationCluj, Romania

Posted 27 September 2011 - 01:57 PM

Multumesc mult pentru sfat!Din lampile ce se gasesc in comert, ce mi-ai putea recomanda fiind vorba despre un vas de 30-30cm.
e bine sa fii nemultumit, inseamna ca ai tendinta sa evoluezi...

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 27 September 2011 - 02:26 PM

Sincer, nu prea cunosc piata becurilor economice. Trebuie doar sa cauti, nu cred ca trebuie schimbata lampa.

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,231 posts
  • LocationSuceava

Posted 27 September 2011 - 03:57 PM

View PostAlexandru, on 27 September 2011 - 01:57 PM, said:

Multumesc mult pentru sfat!Din lampile ce se gasesc in comert, ce mi-ai putea recomanda fiind vorba despre un vas de 30-30cm.
Exista becuri economice philiphs 23w, cu specificatia 865, 6000K. Cred ca mai am si pe acasa un bec, cu tot cu cutie.
Am folosit si inca le mai foloseste cu succes cel caruia i-am vandut acvariul, aveam 4 bucati la 160-170 litri de apa.
.......

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users