A mai inmultit cineva specia asta de creveti? Am inteles ca au un scurt stagiu larval care se desfasoara in apa dulce, dar mi-ar prinde bine orice informatie obtinuta in urma unei experiente personale.
Macrobrachium lanchesteri
Started by aquafm, Sep 21 2011 05:23 PM
3 replies to this topic
Posted 21 September 2011 - 05:23 PM
" - Nu sinteti prea nervos, cu toata agitatia din jur?
- Nu, a raspuns linistit maestrul zen. In afara acestei agitatii, totul este foarte calm" (Henri Brunel - Zambete zen)
- Nu, a raspuns linistit maestrul zen. In afara acestei agitatii, totul este foarte calm" (Henri Brunel - Zambete zen)
Posted 17 October 2011 - 06:23 PM
Azi, cand am ajuns acasa, am gasit femela fara icre, dar nu vad nici o larva plutind prin apa. Oare e posibil sa se fi ascuns in mingea de moss sau le-a halit creveta pe toate? Teoretic, daca exista vreun pui in viata, peste 4 zile ar trebui sa se transforme in crevetel. O s fie 4 zile foooooarte lungi
Posted 17 October 2011 - 06:28 PM
Iti urez multa bafta!, sa speram ca te vei trezi cu niste puiti peste cateva zile:D
Crede in sansa ta! Fii optimist si nu uita ca timpul le va rezolva pe toate!
Posted 17 October 2011 - 06:32 PM
Multumesc mult, sa fie 
Edit: evrika! Am vazut in sfarsit una!
E un nas cu ochi, de vreo 2-3 mm. Sta si cugeta (cred) si din cand in cand da din coada. Nu-i pun nimic de mancare, sint destui purici micrommilimetrici prin apa.
Edit: evrika! Am vazut in sfarsit una!
E un nas cu ochi, de vreo 2-3 mm. Sta si cugeta (cred) si din cand in cand da din coada. Nu-i pun nimic de mancare, sint destui purici micrommilimetrici prin apa.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users