Frumosi pestisori. Te gandesti sa ii inmultesti ?
pui betta..unde gresesc??
Started by lorena, Sep 09 2011 08:39 AM
22 replies to this topic
Posted 29 April 2012 - 01:50 PM
As dori sa incerc asta poate cu sfaturile Lorenei pe care o felicit pentru reusita deosebita, betta sunt mai dificili cand e vorba de reprodus. Eu am un acvariu de 54 l la dispozitie pt ei, pot sa mut cory si botia provizoriu in acvariul mare. Oricum ai mei cred ca inca sunt pui amandoi, ii hranesc variat cu tubifex, larve rosii, daphne , tetramin etc. As dori sa tin si cativa creveti, am inteles ca unii au reusit, poate daca ii hranesc bine pe bettani si mai pun plante, inclusiv moss as putea sa tin si niste creveti cu ei. Sper ca Lorena sa posteze poze cu puisorii ei de bettani de care poate fi mandra, eu greu sa cresti puisori
Posted 29 April 2012 - 08:19 PM
foarte frumosi ...nu pot sa-mi dau seama daca sunt pui..dar cred ca sunt deja adulti [pentru ca el are aripioarele destul de mari pentru un pui..si nici ea nu pare mica]nu stiu daca se imperecheaza in acel acvariu ca e cam mare si sunt si alti locatari..eu am facut asta in acvariu de 10 l ..lasand coloana de apa pe la 10 cm parca..intai am vazut daca ea este pregatita[face dungi transversale cand e in preajma lui]..pentru unii pregatirea pentru reprodus este usoara..mai greu este cu cresterea puetului...acolo iti testezi rabdarea[personal am pierdut 2 ture si abia la incercarea nr.3 am reusit sa duc la maturitate cativa]..am citit mult ca sa inteleg..dar raspunsul [dat de CLAUDIU..si-i multumesc pentru asta ] era simplu..acvariul nu era ciclat...cat despre creveti..in acel acvariu..cu moss si alte plante [unde sa se ascunda puii de creveti]..cred ca vei putea tine creveti cu betta[desi betta cam atenteaza la ei]
invata de la vantul ce-adie pe poteci/cum trebuie prin lume, neabatut sa treci R. KIPLING
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users