Jump to content

crevete cugetator

• You cannot reply to this topic
18 replies to this topic
  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 06 September 2011 - 06:46 PM

My link.pietrisul e pus cu o ora inainte de a pune crevetii din punga ..asa ca apa nu e chiar clara.e vreo problema daca ii tin cu pui de molly[stiu ca adultii de molly sunt mai agresivi]..asta pana ii dau?? ii deranjeaza cu ceva bulele de aer sau nu??
invata de la vantul ce-adie pe poteci/cum trebuie prin lume, neabatut sa treci R. KIPLING

• Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • LocationTulcea

Posted 06 September 2011 - 07:37 PM

Daca ai sa ai femele de RCS cu oua , curiozitatea acelor "negrii" le va face sa le scape pe jos ( inainte de termen ) . Asta fac crevetii la cea mai mica amenintare din partea pestilor .

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 06 September 2011 - 09:43 PM

Pe creveti nu ii deranjeaza bulele de aer, dar nici nu au nevoie de un nivel foarte ridicat de oxigen. E suficienta agitarea suprafetei apei. Mult mai mult apreciaza introducerea unui ghemtoc de moss.

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,231 posts
  • LocationSuceava

Posted 06 September 2011 - 11:08 PM

Moss numaidecat.
.......

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 07 September 2011 - 06:10 AM

odata cu ei le-am luat si ascunzatoarea..o nuca de cocos cu cristmas moss pe ea..am sa le mai iau java moss[daca mai are acolo unde am vazut]..negrii aceia asteapta o casuta [pana atunci sper sa fie bine] multumesc pentru sfaturi..mi-a placut cel din filmulet ca statea cocotat pe craca..[dar si ceilalti cercetau imprejurimile ]
invata de la vantul ce-adie pe poteci/cum trebuie prin lume, neabatut sa treci R. KIPLING

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 09 September 2011 - 09:30 AM

pietrele calcaroase ii deranjeaza cu ceva pe creveti??uneori le dau puilor de molly out..le place si lor??

• Members
  • Pip
  • 47 posts
  • LocationMangalia

Posted 09 September 2011 - 11:52 AM

Ai facut teste pentru apa din acvariu , cat este duritatea ??? Pietrele calcaroase ridica duritatea apei .
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 09 September 2011 - 12:11 PM

nu am facut teste..in afara de un os de sepie nu e nici o piatra[indiferent de care]..vreun raspuns referitor la out aveti??

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 09 September 2011 - 01:04 PM

Nu ii deranjeaza oul, insa crevetii sunt consumatori de alge. Sigur nu le faci rau, dar nici nu te astepta la cine stie ce efecte pozitive.

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 09 September 2011 - 01:13 PM

alge culeg de pe moss si celelalte plante..le mai dau si putina spirulina...si cum hemianthus cam are alge le voi da si cateva fire sa se delecteze..asta pana ajung la magazin sa le iau ceva specific lor..

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 09 September 2011 - 01:16 PM

Nu e nevoie sa le culegi alge. Ei consuma alge atat de fine, incat nici nu le observi cu ochiul liber. Chiar si in bazinele in care ai jura ca nu este gram de alga, crevetii o duc excelent si se inmultesc foarte bine.

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 09 September 2011 - 01:25 PM

scuze..vroiam sa spun ca alge culeg ei de la plantele pe care le au in bazin..hemianthus e in alt bazin si le dau cate un fir lor..sper ca m-am exprimat bine..

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 12 September 2011 - 04:13 PM

My linkcand nu cugeta sau stau in cap...stau ascunsi acolo..am scos molly si vad ca ies mai des la plimbare.. :(

• Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • LocationTulcea

Posted 12 September 2011 - 07:08 PM

Apa dulce + pietre calcaroase = adio moss si altfel de plante ( fie ele si low )

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 13 September 2011 - 06:08 AM

la creveti nu am nici o piatra..doar nuca de cocos si vita de vie..sau e calcaros pietrisul cel marunt???

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 05 October 2011 - 03:56 PM

am fost placut surprinsa cand am vazut 2 copii perfecte a parintilor :footinmouth: ..poate ca sunt mai multe..dar eu atat am vazut.. :)

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 28 March 2012 - 10:35 AM

pe la creveti stau destul de rau..ei isi impart locuinta :grin: cu masculii de guppy si nu doresc sa-si perpetueze specia...vad femele cu oute..dar nu vad si urmasi...

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 28 March 2012 - 10:42 AM

Oare se hranesc guppy cu "fructe de mare " ?

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Locationmoldova

Posted 28 March 2012 - 10:47 AM

nu prea as crede nici eu..dar pe acolo au mai fost in trecere 2 corydoras..dar si 4 din puii betta[iar astora stiu ca le place meniul oferit]..daca nu vad nici de acum rezultate..ii voi inmulti eu [cumparand ]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users