help me
Started by rechinu, Sep 06 2011 03:25 PM
12 replies to this topic
Posted 06 September 2011 - 03:25 PM
ce ziceti , care ar fi problema la acest acei ngara ??? restu pestilor nau nimic doar rasa asta...sa fie batut ???
Posted 06 September 2011 - 04:43 PM
Arata cam rau pestele... Eu zic sa-l scoti deoparte, sa vezi ce boala are (asta in cazul in care ar fi bolnav), si sa bagi rapid tratament, poate-l salvezi.
Daca e batut, la fel, baga-i un tratament pentru rani/ciuperci/...
Din filmulet e cam greu sa-ti dai seama...
Daca e batut, la fel, baga-i un tratament pentru rani/ciuperci/...
Din filmulet e cam greu sa-ti dai seama...
Edited by pyu, 06 September 2011 - 04:44 PM.
.......
Posted 06 September 2011 - 05:31 PM
Eu nu cred ca e batut. Probabil e o infectie bacteriana. Daca pestele a fost stresat, sistemul lui imunitar a scazut mult si a devenit o victima sigura a bolilor la care in mod normal este imun. Sa o luam sistematic. Pestele a trait in conditii de stress in ultimul timp ?
Posted 08 September 2011 - 07:05 AM
salutare si multumesc de raspunsuri....pestele nu a fost stresat deloc cu toate ca este foarte vioi ...cineva mia zis ca ar fi fost muscat, am o familie mare de alunocara firefish si ma gindesc ca sar putea sa fie masculu de vina.....
mai am un rac in acvariu dar ala mai tot timpu sta ascuns, cineva mia zis sa am grija ca raci ies noaptea afara si ataca dar nu cred , restu dece nau nimic ???
Posted 08 September 2011 - 09:43 AM
Incearca acest link: http://www.jbl.de/en/online-hospital . Poate te va ajuta.
Posted 17 September 2011 - 12:24 PM
Imi pare rau sa vad ca nu arata bine pestele tau....cum o mai duce,si-a revenit?
Nu are rost sa te enervezi cand stii ca-ti va trece
Posted 23 September 2011 - 02:08 PM
salutare, pestele acei ngara traieste si acum cu toate ca arata cum arata.....vioi , manca .
Posted 23 September 2011 - 02:34 PM
Totusi ar trebui sa faci ceva, sa nu il lasi asa...
Daca acolo e rana, nu va rezista la infinit, si bacteriile il vor pune la pamant.
Daca acolo e rana, nu va rezista la infinit, si bacteriile il vor pune la pamant.
.......
Posted 23 September 2011 - 03:29 PM
Daca mananca e foarte bine, VEzi ca sunt niste vitamine de la Sera, se numesc Fishtamin. Inmoaie-i hrana cateva minute in 2-3 picaturi inainte de a-l hrani. ii vei stimula sistemul imunitar si este posibil sa se vindece singur. Daca ulceratia persista, cred ca ar trebui sa se gandesti la un tratament specific.
Posted 04 October 2011 - 07:15 AM
ok multumesc de informatii....din cite am observat incepe sa se vindece singur e vioi si sare si el la mancare nu se lasa ,dar o sa ma duc sa caut vitamine , pot sa le dau si la restu gastii vitamine nu ??
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users