Salutari tuturor,as dori citeva informatii despre ce fertilizante asw putea folosi(mai bune)si ce instalatie Co2 ar fi mai recomandata(marca ,eficienta...,am un avcvariu Juwel 125 L si doresc sa cumpar o instalatie.Momentan folosesc fertilizant de la Sera Florena combinat cu pastile tot aceeasi marca dar nu sunt prea multumit.Va multumesc si va urez tot ce va doriti.
Fertilizant
Started by Guest_Daniel_*, Aug 17 2011 07:11 PM
6 replies to this topic
Guest_Daniel_*
Posted 17 August 2011 - 07:11 PM
Posted 17 August 2011 - 09:56 PM
eu folosesc micro de la marian, macro de la claudiu si supliment de carbon
EC
Posted 17 August 2011 - 09:58 PM
Foloseam. Easy life profito, Easy life easycarbo si NKP de la Claudiu. Rezultatele au fost pe masura + co2 presurizat.
Guest_Daniel_*
Posted 18 August 2011 - 05:19 PM
Claudiu, on 17 August 2011 - 10:51 PM, said:
Ce te nemultumeste ? Ca sa vedem unde trebuie lucrat.
ar fi una din cauze.De crescut cresc destul de bine iar apa o schimb in fiecare saptamina 15-20 la suta.
Posted 18 August 2011 - 11:03 PM
Poti incerca linia Tropica, e destul de buna. Trebuie sa mentionez ca nu am folosit-o niciodata, dar am auzit lucruri bune despre ea. Insa cred ca va trebui sa suplimentezi cu macrofertilizanti.
Guest_Daniel_*
Posted 19 August 2011 - 06:20 PM
Multumesc pt sfat o sa incerc aceasta linie,dar tocmai am cumparat Easy-Lifec cu carbon si daca nu merge o sa probez cu tropica(sper sa nu dauneze schimbul de mai multe tipuri).Oricum sunt in cautare de o instalatie de Co2 si sigur o sa am alte rezultate.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users