Jump to content

Fertilizant

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic
#1 Guest_Daniel_*
  • Guests

Posted 17 August 2011 - 07:11 PM

Salutari tuturor,as dori citeva informatii despre ce fertilizante asw putea folosi(mai bune)si ce instalatie Co2 ar fi mai recomandata(marca ,eficienta...,am un avcvariu Juwel 125 L si doresc sa cumpar o instalatie.Momentan folosesc fertilizant de la Sera Florena combinat cu pastile tot aceeasi marca dar nu sunt prea multumit.Va multumesc si va urez tot ce va doriti.

• Members
  • PipPip
  • 235 posts
  • LocationDej

Posted 17 August 2011 - 09:56 PM

eu folosesc micro de la marian, macro de la claudiu si supliment de carbon :D EC

• Members
  • PipPip
  • 480 posts
  • LocationZalau

Posted 17 August 2011 - 09:58 PM

Foloseam. Easy life profito, Easy life easycarbo si NKP de la Claudiu. Rezultatele au fost pe masura + co2 presurizat.

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 17 August 2011 - 10:51 PM

View PostDaniel, on 17 August 2011 - 07:11 PM, said:

Momentan folosesc fertilizant de la Sera Florena combinat cu pastile tot aceeasi marca dar nu sunt prea multumit.Va multumesc si va urez tot ce va doriti.
Ce te nemultumeste ? Ca sa vedem unde trebuie lucrat.

#5 Guest_Daniel_*
  • Guests

Posted 18 August 2011 - 05:19 PM

View PostClaudiu, on 17 August 2011 - 10:51 PM, said:

Ce te nemultumeste ? Ca sa vedem unde trebuie lucrat.
Ma nemultumeste de exemplu culoarea plantelor care nu este un verde mai inchis este mai palid daca pot sa spun asa,probabil ca lipsa instalatiei Co2
ar fi una din cauze.De crescut cresc destul de bine iar apa o schimb in fiecare saptamina 15-20 la suta.

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 18 August 2011 - 11:03 PM

Poti incerca linia Tropica, e destul de buna. Trebuie sa mentionez ca nu am folosit-o niciodata, dar am auzit lucruri bune despre ea. Insa cred ca va trebui sa suplimentezi cu macrofertilizanti.

#7 Guest_Daniel_*
  • Guests

Posted 19 August 2011 - 06:20 PM

Multumesc pt sfat o sa incerc aceasta linie,dar tocmai am cumparat Easy-Lifec cu carbon si daca nu merge o sa probez cu tropica(sper sa nu dauneze schimbul de mai multe tipuri).Oricum sunt in cautare de o instalatie de Co2 si sigur o sa am alte rezultate.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users