Care este cea mai frumoasa planta acvatica ?
Started by Claudiu, Aug 01 2011 07:49 PM
13 replies to this topic
Posted 01 August 2011 - 07:49 PM
Am deschis acest topic pentru a afla parerile voastre despre plantele de acvariu. Sunt foarte curios care va fi desemnata cea mai frumoasa planta.
Posted 01 August 2011 - 08:30 PM
Desi nu sunt un cunoscator al acvarilor plantate as spune ca Anubias ocupa in parerea mea un loc de top.
Motivele ar fi multe de la capacitatea lor de a se adapta la orice mediu (uscat-apa), de a se prinde de orice punct de acorare, rezistenta si la pesti mai brutali totul pastrand o culoare si un luciu de invidiat.

Iar daca este ingrijita ajunge sa aiba niste plante foarte spectaculoase, trebuie doar rabdare multa.

Sunt sigur ca sunt multe mai spectaculoase la culori, dar aceasta este preferata mea.
Motivele ar fi multe de la capacitatea lor de a se adapta la orice mediu (uscat-apa), de a se prinde de orice punct de acorare, rezistenta si la pesti mai brutali totul pastrand o culoare si un luciu de invidiat.

Iar daca este ingrijita ajunge sa aiba niste plante foarte spectaculoase, trebuie doar rabdare multa.

Sunt sigur ca sunt multe mai spectaculoase la culori, dar aceasta este preferata mea.
Posted 02 August 2011 - 08:10 PM
Rotala sp ''type 2'', cea mai frumoasa planta care poate exista intr-un acvariu: mica, culori incredibile, rezistenta, formeaza tufe foarte frumoase, viteza de crestere incet-mediu ( cel putin asa merge la mine in Dennerle).

Poza nu imi apartine.

Poza nu imi apartine.
Posted 03 August 2011 - 08:43 AM
Nu iti apartine dar o ai nu? 
Eu nu o sa iau partea niciunei plante de acvariu si zic ca orice planta poate fi cea mai frumoasa daca stii sa o pui in valoare.
Eu nu o sa iau partea niciunei plante de acvariu si zic ca orice planta poate fi cea mai frumoasa daca stii sa o pui in valoare.
Posted 06 August 2011 - 12:33 AM
locul 1: una din plantele mele preferate este Eriocaulon Setaceum

Uploaded with ImageShack.us
locul 2: intr-o anumita masura ador si HZ-ul...cu conditia sfanta sa fie in tufe foarte dese,tunse cu gust si bineinteles sa fie in forma fizica maxima

locul 3: HC-ul, care consider ca este unica la felul cum pune in valoare un setup...

locul 2: intr-o anumita masura ador si HZ-ul...cu conditia sfanta sa fie in tufe foarte dese,tunse cu gust si bineinteles sa fie in forma fizica maxima

locul 3: HC-ul, care consider ca este unica la felul cum pune in valoare un setup...

Cine merge incet,merge sanatos...cine merge sanatos,merge departe!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users