Jump to content

Sugestii rankuri

9 replies to this topic

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 27 July 2011 - 12:44 AM

Dragi colegi, am putina nevoie de implicarea voastra. In prezent rankurile userilor arata asa:
Nou venit
Membru
Avansat
Tanara Speranta
Aquascaper junior
Aquascaper Senior
Veteran

Poate aveti o idee pentru a gasi niste rankuri potrivite. Unul dinte colegi a declarat clar ca nu poate fi "tanara speranta" atata vreme cat e fara speranta.
Va multumesc.

• Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • LocationBrasov

Posted 27 July 2011 - 09:54 AM

In loc de Veteran pune Guru ca e la moda :D
Rank-ul de avansat cred ca nu e necesar poti sari de la membru la tanara speranta direct :D

Cam atat. Cu placere :P

• Members
  • PipPip
  • 480 posts
  • LocationZalau

Posted 27 July 2011 - 12:41 PM

rename la tanara speranta? suna cam a misto :D

• Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • Locationcluj napoca

Posted 27 July 2011 - 03:01 PM

Clau, rankurile astea apartin la doua criterii cam amalgamate.
1. vechimea pe forum, conform caruia ar fi: nou venit, membru, veteran
2. profesionalismul in aquascaping, cu variantele: Tanara Speranta, Aquascaper junior, avansat si Aquascaper Senior
...si-s cam multe.
Asadar, desi forumul se numeste Aquascaping, totusi, site-ul si implicit forumul se adreseaza acvaristicii, in ansamblul ei. Cred ca mai potrivit ar fi sa pastrezi cateva rankuri, in jur de 3, in functie de vechimea pe forum, masurata prin numarul de posturi scrise sau vechimea efectiva in campul "muncii" si, doar la cerere, celor care se considera aquascaperi, sa le atribui rank in functie de performantele in domeniu.
Zic asta pentru ca nu toti cei de pe forum sunt aquscaperi. Sunt unii foarte buni si-si merita rankul de Senior, sau, sunt altii care de fapt nu-s.

• Members
  • PipPip
  • 281 posts
  • LocationGherla

Posted 27 July 2011 - 05:10 PM

Eu zic sa pui Hz-uri, 1 HZ, 2 HZ sa vezi ce se bucura Mogo. El primeste 5 HZ (maxim) din prima, ca oricum mai mult hz decit la el n-am vazut la nimeni.
Iar cind noi nu vom mai fi...vor fi altii

• Members
  • PipPipPip
  • 704 posts
  • LocationDej

Posted 27 July 2011 - 06:01 PM

bobi: buna gluma..give me five!!! :rotfl:

calin: bine zis...cel mai corect ar fi sa se atribuie aceste rank-uri in functie de performantele in domeniu...parerea mea...ca numar de posturi pot sa aiba toti ..
dar performantele in acest domeniu te face si sa treci prin multe incercari si rezulta ca totusi ai habar de unele chestii..deci fara discutie...ar fi modul cel mai corect de a acorda rank-urile
Cine merge incet,merge sanatos...cine merge sanatos,merge departe!

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 27 July 2011 - 06:08 PM

Sunt perfect de acord, insa sistemul de evaluare ar fi foarte dificil. Momentan numarul de posturi poate fi singurul crtieriu de acordare a rankurilor. De altfel, aceste rankuri sunt puse ca orice sa isi dea seama foarte usor de numarul de posturi. Pentru ce spui tu, exista sistemul de reputatie. Daca ti-a placut postul unui user, in coltul dreapta jos, gasesti un "+" de culoare verde si un "-" de culoare rosie in cazul in care nu ti-a placut. Dupa 10 puncte pozitive, se schimba reputatia fiecarui user si asa iti poti da seama de valoarea raspusurilor pe care le da. Dupa 10 voturi negative, se schimba reputatia, dar in rau.
Insa momentan sa ramanem la rankuri.

• Members
  • PipPip
  • 158 posts
  • LocationAlba Iulia

Posted 27 July 2011 - 11:12 PM

Raman si eu la ideea lui Calin, cel mai bine este sa mergem pe ideea, ''keep it simple", ceva in genul a 3 rank-uri:
- incepator
- mediu
- avansat.
Iar ce-i cu rezultate, activitate, acvarii deosebite: bonsuri in alegerea numelui la rank :rotfl:.

• Members
  • PipPip
  • 95 posts

Posted 28 July 2011 - 09:56 PM

Pai daca e vorba strict de vechimea pe forum corelata cu numarul de posturi, propun asa:
nou venit, oaspete drag, de-al casei, din vechea garda
sau:
bagator de seama, cuvantator, palavragiu, moara-stricata :)
" - Nu sinteti prea nervos, cu toata agitatia din jur?
- Nu, a raspuns linistit maestrul zen. In afara acestei agitatii, totul este foarte calm" (Henri Brunel - Zambete zen)

Administrator

• Administrators
  • 2,419 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 28 July 2011 - 10:17 PM

Asta e cea mai tare idee.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users