Arhiva
Oferta loc de muncaPosted by Claudiu |
![]() ![]() |
Vand capac acvariu 80x35 - 4 x 24W T5Vand capac acvariu 80x35x8.5 cm, culoare neagra, stare excelenta. ... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez plante in Cluj !Donez doar in Cluj: - 2 fire Bacopa Monnieri de ~25cm - 2 fire Ludwigia Repens... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez plante in Cluj si o femela de Ramirez Blue German!Donez: - Heteranthera Zosterifolia , 7-8 fire obtinute in urma coafarii - Ludwigia... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vind Ciclide Africane matureBuna, Am cateva exemplare in plus: O familie de C.Moori formata din 2M si 3F,... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez/schimb Guppy URGENT (Cluj)Salut! Donez Guppy tineri aproximativ 10-15 exemplare in stare foarte buna sau ... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vand tufa Eriocaulon setaceum ( Cluj)Tufa este formata din 10 fire la baza, ramnificata. La varfuri sunt undeva la 25... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vand creveti Red Cherry - 1 leu bucata ( In Cluj)50 de creveti Red Cherry tineri sunt disponibili pentru vanzare. Dimensiunie... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vind tetratec ex 1200Vind un tetratec ex 1200 cumparat sh de curind in stare ireprosabila de... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez plante !Donez doar in Cluj cateva fire de Heteranthera Zosterifolia (HZ), 2 fire de Bacopa... |
|
|
|
![]() ![]() |
donez scalaridupa cum zice si titlul...donez scalari...6 buc. ...sunt cei care i-am avut eu in... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vand acvariu 240lVAND ACVARIU 100X60X38 HOMEMADE- 240L,INTARITURI LONGITUDINALE,DECOR 3D,2FILTRE... |
|
|
|
![]() ![]() |
Reactor extern Sera flore CO2 Aktiv-Reaktor 500 NOUVand un reactor extern Sera flore CO2 AktivReaktor500 NOU, pentru acvarii de pana la... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vând creveti Red CherryVând creveti Red Cherry 1 leu bucata, minim 10, oriunde in tara prin posta, curier,... |
|
|
|
![]() ![]() |
Cumpar HCSalut, Am nevoie pentru urmatorul setup de 6-10 poturi de HC. Conditia de... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez mascul Apistogramma cacatuoidesDonez, cu ridicare din Cluj-Napoca, mascul tanar de Apistogramma cacatuoides double... |
|
|
|
![]() ![]() |
Utricularia graminofoliaIn urma desfintarii unui acvariu scot la vanzare o cantitate considerabila de... |
|
|
|
![]() ![]() |
VAND Skimmer JBL Top CleanSkimmer JBL TopClean curata automat suprafata apei, crescand nivelul de oxigen in... |
|
|
|
![]() ![]() |
vand Blyxa japonicadupa cum zice si titlu vand 50 buc Blyxa japonica pretul find de 1 ron firul sau tot... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vind 2 acvariiVind 2 acvarii,de 112L -140 ron dim: 80/35/40 si de 25L -35 ron dim... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez Paradise fish (Macropodus opercularis) !!!Donez un mascul Paradise fish (Macropodus opercularis doar in Cluj!!!... |
|
|
|
![]() ![]() |
Cumpar difuzor ceramic si test permanent CO2 !Cum spune si in titlu as dori sa achizitionez un difuzor ceramic si un test... |
|
|
|
![]() ![]() |
Plante ieftine, frumoase si sanatoase de la BitanuPreturi de criza, urgent: Revin cu oferta: -Bacopa carolina - 1 ron/firul;... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez Synodontis Eupterus /Upside Down Catfish sau inversiDonez urgent doi pesti Synodontis Eupterus /Upside Down Catfish. Pestii au intre 20... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez Bala SharkDonez urgent doi pesti Bala Shark. Unul are in jur de 20cm, al doilea aproximativ... |
|
|
|
![]() ![]() |
Donez Red Belly Piranha - Serrasalmus NattereriDonez Red Belly Piranha - Serrasalmus Nattereri Am 4 pesti luati acum aproape 2... |
|
|
|
![]() ![]() |
Schimb ciclide africane,filtru hang on Bucuresti-1M +1F Melanochromis Auratus -1M +1F Kingsizei -1M Pseudotropheus Lombardoi -1M... |
|
|
|
![]() ![]() |
vind ciclide africaneVind urgent 8 hongi red top de 4-5 cm la suma modica de doar 10 ron! Urgent pt... |
|
|
|
![]() ![]() |
donez betta si bamboo shrimp1 betta mascul crown tail albastru. De preferat pentru cine a mai avut aceasta... |
|
|
|
![]() ![]() |
Cumpar femela Apistogramma cacatuoidesCum zice si titlul, cumpar din Cluj-Napoca femela sanatoasa de Apistogramma... |
|
|
|
![]() ![]() |
Vand EHEIM SUBSTRAT PROAm desfiintat un filtru si mi-au ramas mediile filtrante sunt mai exact 2,250 L... |
|
|